De vorba cu psihologul
32,33 lei
44,90 lei (-28%)

De vorba cu psihologul

De vorba cu psihologul
-28%
Editura:
Anul publicării: 2010
Categoria: Carti diverse
Preț: 32,33 lei
44,90 lei (-28%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

De vorba cu psihologul reprezinta un ghid practic de popularizare a psihologiei aplicate in viata de zi cu zi. Cu ocazia unor numeroase incursiuni in psihologia persoanei si in psihologia sociala, cartea doreste perfectionarea cititorului in studierea comportamentului uman, in autocunoastere si autoevaluare. In acest sens, sunt puse in discutie numeroase situatii de viata autentice, pentru care, in urma unor asa-zise discutii cu psihologul, veti primi foarte multe recomandari din partea autoarei, care poseda o experienta ampla in domeniu, dublata de o experienta de viata bogata.

Veti putea descoperi, printre altele:  Ce spune scrisul despre noi? Cum putem preveni surmenajul intelectual? Cum sa ne imbunatatim comunicarea? Care sunt atuurile cuplului romantic? Cum sa ne alegem partenerul pentru o eventuala casatorie? Cum evitam crizele de furie ale copiilor mici? Cum pregatim copilul pentru examen? Ce tip de temperament are copilul nostru?? Cum sa fim sefi aproape perfecti? La ce foloseste simtul psihologic in management? Cum sa formam o echipa de lucru performanta? Cat de repede putem trece peste o dezamagire in amor? Cat de corect ne autoapreciem personalitatea?

Stand de vorba cu psihologul, va veti regasi in multe dintre situatiile prezentate si veti avea ce exemple sa fructificati in folosul dumneavoastra si al celor alaturi de care traiti.

Numar pagini: 272
Format: 13 x 20 cm
Anul aparitiei: 2010
Vezi și alte cărți: Vorba

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de aceiași autori

Created in 0.1162 sec