Descoperă forţa din tine - vol. 1+2

Descoperă forţa din tine - vol. 1+2
-28%
Editura:
Anul publicării: 2001
Pagini: 392
Format: 13x20cm
Categoria: Altele
Preț: 25,20 lei
35,00 lei (-28%)
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE

Descoperă forţa din tine - vol. 1+2 - Anthony Robbins. Descoperă forţa din tine.

Am fost creaţi pentru a reuşi, avem forţa interioară necesară, sîntem dotaţi cu toate resursele fizice, psihice şi emoţionale de care avem nevoie pentru a prelua controlul asupra vieţii noastre şi a ne făuri destinul aşa cum dorim, susţine Anthony Robbins. Descoperă forţa din tine este cartea care aprinde scînteia şi va declanşa explozia adevăratei noastre personalităţi. Din tehnicile de bază PNL, Robbins derivă un sistem complet de metode şi instrumente de autodeterminare şi autoeducare pentru a atinge ţelurile propuse.
Ne formează un traseu neural de la vis la succes prin condiţionarea neuro-asociativă sau arta de a ne crea reflexele condiţionate dorite de noi, şi nu impuse de factorii externi.
Care sînt valorile după care ne ghidăm, regulile după care jucăm partida vieţii, experienţele care ne-au modelat existenţa şi mai ales cum ne percepem identitatea sînt componentele sistemului personal de evaluare a oricărei hotărîri pe care învăţăm să le descifrăm, dar mai ales să le controlăm.
Pentru o creştere constantă a calităţii vieţii noastre, secretul este mînuirea cu abilitate a celor două forţe gemene care guvernează orice hotărîre: suferinţa şi plăcerea.
Aveţi în Anthony Robbins un antrenor personal atent şi disciplinat, iar în această carte un manual-jurnal pe care nu l-aţi avut în şcoală pentru materia cea mai importantă: succesul personal.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1051 sec