Descoperirea Prezentei lui Dumnezeu. Nondualitate devotionala (David R. Hawkins MD, Ph. D.)

Descoperirea Prezentei lui Dumnezeu. Nondualitate devotionala (David R. Hawkins MD, Ph. D.)
-15%
Editura:
Anul publicării: 2009
Categoria: Religie
Preț: 25,50 lei
30,00 lei (-15%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Aceasta a sasea carte dintr-o serie progresiva construita de autor finalizeaza si clarifica mai departe adevarata natura si esenta starii denumite "iluminare". Cu toate ca pentru explicarea si contextualizarea sa este necesara o cercetare a constiintei, acesta carte este in primul rand un manual pentru devotii spirituali serioasi, revelind informatiicunoscute doar acelora care au
transcens eul pentru a atinge Realizarea Divina.

Aceasta este calea interioara ce duce de la cine la Sine, iar descrierile stari lor progresive sunt dedicate iluminarii cititorului.

Starile subiective ale misticului au prezentat un mare interes dintotdeauna dar, din punct de vedere istoric nu au fost niciodata clarificate intr-un asemenea grad precum sunt prezentate in acesta semiautobiografie lucrrae care ofera si mijloacele prin care sa indentificam rara aparitie a acestora, astfel fiind descrisa esenta caracteristicilor Adevarului Spiritual.

Golita de doctrina ecleziastica sau sistemele de credinta religioasa, pura esenta a Adevarului Spiritual este relevata in puritatea sa  cu o claritate nemaiintalnita. Devine clar ca pentru "a cunoaste" cu adevarat este "a fi" mai degraba decat "a sti despre".
 
Motivul pentru care toate cartile Dr. Hawkins incep si se incheie cu Gloria in Excelsis Deo! devine evident.

Autor: David R. Hawkins
Editura: Cartea Daath
Anul aparitiei: 2009
Nr. pagini: 253

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1136 sec