Design Patterns - Sabloane de proiectare

Design Patterns - Sabloane de proiectare
-12%
Preț: 46,99 lei
53,40 lei (-12%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Categoria: Carti diverse

DESCRIERE

Despre carte

Aceasta carte nu este o introducere in tehnologia sau proiectarea orientata pe obiect. Exista multe carti care se ocupa foarte bine de acest lucru. Aceasta carte presupune ca sunteti suficient de competent in cel putin un limbaj de programare orientat pe obiect si, de asemenea, ca aveti experienta in proiectarea orientata pe obiect. Fara indoiala ca nu trebuie sa va napustiti catre cel mai apropiat dictionar in momentul in care mentionam termeni ca "tipuri" si "polimorfism" sau "interfata" spre deosebire de mostenirea "implementarii".

Pe de alta parte, cartea nu este nici un tratat despre tehnica avansata. Ea este o carte despre sabloane de proiectare care descriu solutii simple si elegante pentru probleme specifice din proiectarea software orientata pe obiect. Sabloanele de proiectare captureaza solutii care au fost dezvoltate si au evoluat in timp. Avand o experienta bogata in proiectarea de elemente software orientate pe obiect, patru proiectanti de frunte va prezinta un catalog de solutii simple si succinte pentru problemele de proiectare des intalnite. Autorii incep prin a descrie ce sunt sabloanele si cum va pot ele ajuta in proiectarea elementelor software orientate pe obiect. Apoi, ei trec la o numire, explicare, evaluare si clasificare drept ghid, veti invata cum se incadreaza aceste sabloane importante in procesul de dezvoltare a aplicatiilor software si cum le puteti folosi pentru a va rezolva mai eficient propriile dumneavoastra probleme de proiectare.Fiecare sablon descrie circumstantele in care poate fi aplicat, cand poate fi aplicat in lumina altor restrictii de proiectare si consecintele si compromisurile utilizarii sablonului intr-un proiect de dimensiuni mai mari. Toate sabloanele sunt compilate din sisteme reale si se bazeaza pe exemple din lumea reala. De asemenea, fiecare sablon contine secvente de cod care demonstreaza cum poate fi implementat in limbaje de programare orientata pe obiect, ca C++ sau Smaltalk.

Despre autori

Autorii sunt experti recunoscuti international in domeniul aplicatiilor software orientate pe obiect. Dr. Erich Gamma este director tehnic la Centrul de tehnologie software al organizatiei Object Technology International, Zurich, Elvetia. Dr. Richard Helm este membru al Grupului de punere in practica al tehnologiei obiectelor din cadrul Grupului de consultanta IBM, Sidney, Australia. Dr. Ralph Johnson este membru al departamentului de Stiinte informatice al Universitatii din Illinois din Urbana-Champaign. Dr. John Vlissides isi desfasoara activitatea de cercetare la Centrul de cercetare IBM Thomas J. Watson din Hawthorne, New York.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.078 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.