Despre Macintosh si sistemul de operare MAC OS X

Despre Macintosh si sistemul de operare MAC OS X
-20%
Editura:
Anul publicării: 2008
Pagini: 192
Format: 17x24
Categoria: Software
Preț: 23,20 lei
29,00 lei (-20%)
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE

Despre Macintosh si sistemul de operare MAC OS X.

Această carte, care evocă o îndelungată şi plăcută convieţuire cu calculatoarele Macintosh, este dedicată, mai ales, următoarelor categorii de utilizatori: celor care doresc să-şi ia un mac şi nu cunosc unele detalii; celor care şi l-au luat deja, dar au unele nelămuriri; celor care îl folosesc de ceva timp, dar care mai au unele neclarităţi; celor care au folosit, o anume perioadă, un PC, dar acum doresc să intre într-o nouă lume.
Sorin Paliga este lingvist, specializat în limbile cehă şi engleză, profesor la Catedra de limbi şi literaturi slave a Universităţii din Bucureşti. Totodată, este un pasionat al calculatoarelor Apple, pe care le foloseşte de peste 15 ani. Este activ în paginile www.macuser.ro, site-l dedicat utilizatorilor de calculatoare Apple, fiind responsabil de chestiunile legate de folosirea limbii române, de codificarea Unicode şi, în general, de procesoarele de text într-un cadru multilingvistic.
Sergiu Partenie administrează servere UNIX de peste 11 ani. Începând din 1995, staţia sa de lucru a rulat exclusiv Linux până în mai 2005, când şi-a cumpăat un Mac mini. De atunci a devenit fan Mac OS X. Este unul dintre administratorii site-ului www.macuser.ro, responsabil de părţile ,,tehnice" ale administrării.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.2576 sec