Despre soare, forte si energie. Fise interdisciplinare pentru matematica si explorarea mediului clasa I

Despre soare, forte si energie. Fise interdisciplinare pentru matematica si explorarea mediului clasa I
-15%
Editura:
Anul publicării: 2014
Categoria: Matematica
Preț: 10,20 lei
12,00 lei (-15%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Prezentul caiet de lucru este realizat in conformitate cu noua programa scolara pentru clasa I, aprobata de Ministerul Educatiei Nationale prin ordinul nr. 3418/19. 03. 2014.

Poate fi folosit cu succes alaturi de manualele aflate in uz, dar inca neactualizate, pe care le completeaza cu acele continuturi matematice prevazute de noua programa: adunarea si scadere in concentrul 0-100 fara si cu trecere peste ordin, probleme care se rezolva cu doua operatii, unitati de masura standard s. a.

Cele mai multe schimbari de continut vizeasa insa domeniul Stiinte. Matematica si Cunoasterea mediului nu mai sunt discipline, propunandu-se o viziune integrata a celor doua domenii. Astfel, prin continunul imagistic apartinand temelor de explorare a mediului, caietul de lucru este foarte potrivit pentru predarea integrata. Recomandam, de aceea, folosirea acestuia impruna cu seria de Fise interdisciplinare pentru matematica si explorarea mediului, care abordeaza integrat cele 5 mari teme din programa scolara: Corpul omenesc, plante si animale, Soarele, Forte si miscare, Energia.

Nr. de pagini: 64
Anul aparitiei: 2014
Autori: Ioana Camelia Iovanas, Rodica Gabris-Pascu, Marinela Scripcariu

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1682 sec