Despre succes. Cele mai bune sfaturi

Despre succes. Cele mai bune sfaturi
-20%
Editura:
Anul publicării: 2014
Categoria: Motivational
Preț: 20,80 lei
26,00 lei (-20%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

 
Editia cartii, Despre succes. Cele mai bune sfaturi de autor Napoleon Hill, este revizuita si actualizata de Patricia G. Horan.
Napoleon Hill (1883‑1970) a fost un celebru autor american de carti motivationale. A trecut de la jurnalistica la drept, a lucrat pentru Andrew Carnegie si, evoluand rapid, a ajuns sa le ia interviuri unor oameni de afaceri, lideri si presedinti precum Henry Ford, Thomas Edison, Woodrow Wilson sau Franklin D. Roosevelt.

Preocuparile lui Hill au vizat convingerile personale ale individului si rolul lor in atingerea succesului. Ca rezultat al cercetarilor intreprinse in calitate de reporter si la imboldul lui Andrew Carnegie, autorul a formulat„filosofia succesului“, reluata in multe dintre cartile sale, cu scopul de a dezvalui calea spre reusita, formula prin care orice om se poate realiza atat in plan material, cat si spiritual. Desi concepute cu mult timp in urma, ideile lui Napoleon Hill sunt, in continuare, fundamentale pentru domeniul dezvoltarii personale. Cea mai cunoscuta lucrare a lui Napoleon Hill este De la idee la bani, fiind totodata una dintre cele mai vandute carti din toate timpurile.


Ani la rand, Napoleon Hill a cercetat succesele inregistrate de cei mai puternici si mai bogati oameni ai lumii.

100 de nume rasunatoare (industriasi, latifundiari, politicieni si lideri din toate domeniile) si 20 000 de esecuri anonime au constituit baza de studiu pentru Hill.

Toate aceste exemple reale l-au condus pe Hill spre elaborarea a ceea ce el avea sa numeasca in final Legea Succesului: 17 principii fundamentale (pe care, daca nu le respecti, atunci e mai bine sa stii ca succesul va ramane pentru tine doar un vis frumos).

Ei bine, aceste 17 principii (revizuite si actualizate pentru secolul XXI) sunt redate in cartea de fata, sub forma unor lectii usor de asimilat.


Multe dintre personalitatile pe care istoria le consemneaza in prezent ca fiind remarcabile nu s-au nascut deloc sub o stea norocoasa.
Dar cum au invins acesti oameni adversitatile? Ce fel de alchimie personala a transformat soarta lor din„predestinat pentru esec“ in„menit sa schimbe lumea“?
Nu trebuie, in mod necesar, sa schimbi lumea. Dar iti poti crea o viata mai buna.
Asadar, ce anume trebuie sa faci, ca sa devii un castigator? Iata intrebarea-cheie la care raspunde Napoleon Hill in paginile acestei carti.


„Invata din esecuri cum sa ajungi la succes. Piedicile si erorile reprezinta doua dintre cele mai sigure trepte spre succes.“
Dale Carnegie
autor al cartii Secretele succesului

„Daca motivatia ta pentru a obtine bani sau succes provine dintr‑un sentiment nepotrivit - precum teama, furia sau nevoia de a iesi in evidenta - atunci banii castigati nu-ti vor aduce fericirea.“

T. Harv Eker autor al cartii Secretele mintii de milionarAnul aparitiei: 2014
Nr. pagini: 198

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1345 sec