Devorari
17,21 lei
23,90 lei (-27,99%)

Devorari

Devorari
-28%
Editura:
Anul publicării: 2008
Categoria: Proza Diversa
Preț: 17,21 lei
23,90 lei (-27,99%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Devorari Estelle este o fata trecuta de 30 de ani, ospataritaîntr-un restaurant de provincie. Orfana la 10 ani, a crescut straina de orice forma de iubire sau de prietenie. Este prizonieraîn propria existenta si constienta de mediocritatea conditiei ei. Si totusi, viata ei ia o stranie turnura, atunci cândîn sat soseste noulînvatator. Prada unei iubiri aproape nebunesti, Estelleîsi proiecteaza primitiv si salbatic pasiunea asupra noului venit.
Povestea unei gelozii teribile, condusa la paroxism, relatataîn limbajul sinuos si coplesitor al«devorarilor interioare».

Richard Millet s-a nascutîn 1953în Franta, dar si-a petrecut copilaria si adolescentaîn Liban. A scris mai multe romane («Ma vie parmi les ombres»,«La gloire des Pythre»,«La voix d’alto» etc.) si eseuri,în 1994 fiind recompensat cu Premiul Academiei Franceze.
În prezent este editor la Gallimard.
De acelasi autor, la Editura Trei a aparutîn 2007«Gustul femeilor urâte».
Scriitura lui este considerata un reper stilistic indiscutabilîn critica literara siîn lumea universitara franceza.

«Richard Millet, cel mai puternic suflu al literaturii noastre contemporane...» Express

«Înca de la aparitia primei sale carti, criticii si cititorii au considerat magnifica aceasta scriitura, atât de diferita de litera-tura dominanta... Pentru a va da seama de eleganta lui Millet, nu trebuie decât sa-i cititi romanele.» Lire

«O scriitura stranie, o muzica somptuoasa. O carte uneori angoasanta, adesea disonanta, a carei scriitura categoric te seduce. Frazele ample si complexeînvaluie cititorul siîl prindîn capcana.Într-oîncântatoare capcana.» Le Figaro Magazine

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de același autor

14,33 lei
19,90 lei (-27,99%)
Created in 0.133 sec