DEZVOLTA LIDERII DIN JURUL TAU

DEZVOLTA LIDERII DIN JURUL TAU
-30%
Editura:
Anul publicării: 2013
Categoria: Altele
Preț: 13,30 lei
19,00 lei (-30%)
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE


Dezvoltarea calitatilor de lider la cei din jurul tau este calea spre succes in lumea competitiva de azi, pentru ca singurul bun de valoare in oricare organizatie sunt oamenii care o compun. Sistemele se invechesc. Cladirile se deterioreaza. Masinile se strica. Dar oamenii pot sa se dezvolte, sa creasca si sa devina mai eficienti daca au un lider care le intelege valoarea potentiala.

Dezvolta Liderii Din Jurul Tau duce conducerea personala cu un pas mai departe, aratand cum sa identifici si sa pregatesti lideri potentiali si sa creezi climatul unui spirit de echipa productiv.

Aceasta continuare a bestseller-ului Dezvolta Liderul din Tine te va ajuta sa cresti productivitatea ta personala si a echipei, invatandu-te sa-i ajuti pe altii sa-si atinga potentialul maxim. atiind ca o companie nu poate sa creasca fara ca liderii ei sa creasca pe dinauntru, John Maxwell te incurajeaza sa cresti in organizatia ta prin cresterea liderilor tai.

"Ideea de baza si mesajul acestei carti este ca nu poti singur. Daca vrei sa fii un lider, trebuie sa dezvolti si alti lideri in jurul tau. Trebuie sa formezi o echipa. Trebuie sa gasesti o modalitate de a-ti face viziunea vazuta, implementata si crescuta de altii. Liderul vede imaginea de ansamblu, dar are nevoie de ajutorul altora pentru a face aceasta imagine sa devina realitate." – John Maxwell
Pentru a vedea fragmente din carte dati click pe Link-ul de mai jos:

Dezvolta liderii din jurul tau - John Maxwell

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.161 sec