Dezvoltare personala. Caiet pentru clasa pregatitoare (Rodica Chiran)

Dezvoltare personala. Caiet pentru clasa pregatitoare (Rodica Chiran)
-20%
Editura:
Anul publicării: 2014
Preț: 7,67 lei
9,59 lei (-20,02%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Programa pentru aceasta disciplina, spune ca Dezvoltarea personala are drept scop formarea si educarea capacitatii elevului de a se autocunoaste si de a-si exprima de o maniera pozitiva interesele, aptitudinile, trairile personale, abilitatile de relationare si comunicare, reflectiile cu privire la invatare. In cadrul disciplinei, se formeaza in primul rand abilitati si se dezvolta atitudini, finalitatea fiind dobandirea increderii in sine, starea de bine a copiilor, pregatirea lor pentru viata si pentru viitor.

Insa devoltare personala nu se face intr-o ora-doua pe saptamana, ci permanent. De aceea trebuie avute in vedere competentele vizate pe tot parcursul orelor de scoala sau al activitatilor extra-scolare.

Firesc, fiecare dintre dumneavoastra isi va pune problema: ce fac atunci in ora prevazuta in orar prin planul cadru? Ceea ce va oferim prin acest material este un posibil raspuns la intrebarea dumneavoastra. Este un caiet ce ii ofera copilului posibilitatea sa desfasoare o activitate placuta (si utila) in timpul discutiilor si analizei pe temele sugerate de programa.


Autori: Rodica Chiran, Mirela Horumba, Alina Nicolae-Pertea
Anul aparitiei: 2014
Format: 285X205
Nr. pagini: 64

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.2191 sec