Diagnosticarea Karmei. Indrumar de supravietuire - cartea a noua

Diagnosticarea Karmei. Indrumar de supravietuire - cartea a noua
Preț: 40,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2008
Categoria: Altele

DESCRIERE

Diagnosticarea Karmei. Indrumar de supravietuire - cartea a noua. Cuprins:
   
    Consultatie... 3
    Lucrul asupra propriei persoane... 7
    Stiinta si religia... 13
    Imbatranirea civilizatiei... 18
    Occidentul si Orientul... 22
    Diverse... 25
    Sanatatea... 30
    Stiinta si religia... 36
    Relatii... 42
    Lucrul asupra propriei persoane... 43
    Diverse... 44
    Momente de lucru... 54
    Cugetare... 72
    Consultatie... 82
    Iunie 2003... 130
   ,, Noul Parametru"... 172
    Consultatie... 197
   
 
   
    Avetiîn fata nu doar o simpla carte axata pe o tema de larg interes, ci, de fapt, expunerea unei conceptii originale privindînsusirea legilor lumii spirituale care guverneaza lumea materiala, analiza posibilitatilor de accesîn universul bioenergiei.
Scopul principal al cartii este de a largi orizonturile cognitive asupra lumiiînconjuratoare, de a descoperi si studia mecanismele care o guverneaza si de a expune regulile de accesîn bioenergie,întrucât autoperfectionarea omului trebuie saînceapa prin constientizarea lumiiînconjuratoare, prinîntelegerea legilor acesteia, prin considerarea propriei persoane ca parte integranta a structurii universului.
Lumea contemporana s-aîndepartat mult de izvoarele primare ale spiritului. Ea seamana ca un vasîn deriva, fara capitan, cu motorul defect, cala plina de brese si echipajulînvrajbit. Unii dintre marinariîsi dau seama de situatia tragicaîn care se afsa si auînceput sa lanseze apeluri pentru reconciliere si pentru repararea navei. Marele necazînsa– si despre acest lucru nu stie nimeni– constaîn faptul ca vasul seîndreapta spre recifuri si ca nici macar punereaîn functiune a masinilor nu poate salva corabia si echipajul, dar nu va fi modificat cursul navei.
   
   

  Nr. pagini 204

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.049 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.