DIAGNOSTICAREA KARMEI. Karma pura - partea I (Volumul 2)

DIAGNOSTICAREA KARMEI. Karma pura - partea I (Volumul 2)
Editura:
Anul publicării: 2011
Preț: 40,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE

Aveti in fata nu doar o simpla carte axata pe o tema de larg interes, ci, de fapt, expunerea unei conceptii originale privind insusirea legilor lumii spiritual care guverneaza lumea materiala, analiza posibilitatilor de acces in universal bioenergiei.
Scopul principal al cartii este de a largi orizonturile cognitive asupra lumii inconjuratoare, de a descoperi si studia mecanismele care o guverneaza si de a expune regulile de acces in bioenergie, intrucat autoperfectionarea omului trebuie sa inceapa prin constientizarea lumii inconjuratoare, prin intelegerea legilor acesteia, prin considerarea propriei persoane ca parte integranta a structurii universului.
Lumea contemporana s-a indeparat mult de izvoarele primare ale spiritului. Ea seaman cu un vas in deriva, fara capitan, cu motorul defect, cala plina de brese si echipajul invrajbit. Unii dintre marinarii isi dau seama de situatia tragic in care se afla si au inceput sa lanseze apeluri pentru reconciliere si pentru repararea navei. Marele necaz insa– si despre acest lucru nu stie nimeni– consta in faptul ca vasul se indreapta spre recifuri si ca nici macar punerea in functiune a masinilor nu poate slava corabia si echipajul, daca nu va fi modificat cursul navei.

Cuprins:

Introducere
Timpul si spatiul
Alte lumi
Persoanele de contact
Alter ego
Viitorii copii
Starile afective
Idolatria teluricului
Iesirea la al treilea nivel al teluricului
Idolatria capacitatilor
Idolatria intelepciunii
Idolatria destinului
Idolatria parintelui spiritual
Imaginea trufia si mandria
Suicidul

Anul aparitiei: 2011
Nr. pagini: 238

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1738 sec