Diagnosticarea Karmei Vol. 10 - Continuarea dialogului

Diagnosticarea Karmei Vol. 10 - Continuarea dialogului
Editura:
Anul publicării: 2009
Preț: 40,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE

Diagnosticarea Karmei Vol. 10 - Continuarea dialogului Menirea principala a oricarei stiinte este asigurarea necesitatilor corpului uman si a constiintei acestuia. Scopul principal al oricarei religii este asigurarea necesitatiilor

spiritului uman si a subconstientului acestuia.

Universul este unitar in timp si spatiu. Orice obiect dar cu atat mai mult o fiinta poarta in sine informatia despre treptele evolutiei sale din momentul aparitiei Universului.

La om si la animale, incepand cu aparitia primei forme de viata unicelulara apoi a plantelor etc., aceasta informatie este codificata genetic.

Aveti in fata nu doar o simpla carte axata pe o tema de larg interes, ci, de fapt, expunerea unei conceptii originale privindînsusirea legilor lumii spirituale care guverneaza lumea materiala, analiza posibilitatilor de accesîn universul bioenergiei.
Scopul principal al cartii este de a largi orizonturile cognitive asupra lumiiînconjuratoare, de a descoperi si studia mecanismele care o guverneaza si de a expune regulile de accesîn bioenergie,întrucât autoperfectionarea omului trebuie saînceapa prin constientizarea lumiiînconjuratoare, prinîntelegerea legilor acesteia, prin considerarea propriei persoane ca parte integranta a structurii universului.
Lumea contemporana s-aîndepartat mult de izvoarele primare ale spiritului. Ea seamana ca un vas in deriva, fara capitan, cu motorul defect, cala plina de brese si echipajul invrajbit. Unii dintre marinari isi dau seama de situatia tragica in care se afisa si au inceput sa lanseze apeluri pentru reconciliere si pentru repararea navei. Marele necaz insa–si despre acest lucru nu stie nimeni– consta in faptul ca vasul se indreapta spre recifuri si ca nici macar punerea in functiune a masinilor nu poate salva corabia si echipajul, dar nu va fi modificat cursul navei.

Cuprins;

Cuvant inainte... 3
Partea intai... 4
Partea a doua... 50
O iubire stranie... 68
Partea a treia... 97
Partea a patra... 136
Incheiere... 170


Nr. pagini: 171

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1430 sec