Diagnosticarea Karmei - Vol. 7: Transcenderea fericirii

Diagnosticarea Karmei - Vol. 7: Transcenderea fericirii
Preț: 40,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2008

DESCRIERE

Diagnosticarea Karmei - Vol. 7: Transcenderea fericirii - Lazarev, Serghei Nikolaevici.    Aveti in fata nu doar o simpla carte axata pe o tema de larg interes, ci, de fapt, expunerea unei conceptii originale privindînsusirea legilor lumii spirituale care guverneaza lumea materiala, analiza posibilitatilor de accesîn universul bioenergiei.
Scopul principal al cartii este de a largi orizonturile cognitive asupra lumiiînconjuratoare, de a descoperi si studia mecanismele care o guverneaza si de a expune regulile de accesîn bioenergie,întrucât autoperfectionarea omului trebuie saînceapa prin constientizarea lumiiînconjuratoare, prinîntelegerea legilor acesteia, prin considerarea propriei persoane ca parte integranta a structurii universului.
Lumea contemporana s-aîndepartat mult de izvoarele primare ale spiritului. Ea seamana ca un vas in deriva, fara capitan, cu motorul defect, cala plina de brese si echipajul invrajbit. Unii dintre marinari isi dau seama de situatia tragica in care se afisa si au inceput sa lanseze apeluri pentru reconciliere si pentru repararea navei. Marele necaz insa–si despre acest lucru nu stie nimeni– consta in faptul ca vasul se indreapta spre recifuri si ca nici macar punerea in functiune a masinilor nu poate salva corabia si echipajul, dar nu va fi modificat cursul navei.


Cuprins:

Introducere... 3
Consultatia... 19
Ziua de consultatie... 24
,, American beauty"... 155
Tango cu timpul... 165
Seminarul... 173
O zi de audiente... 192
Lucru cu eul propriu... 214
Timpul... 232
Concluzii... 241

Nr. pag 245

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.069 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.