Diagnosticarea Karmei - Vol.6: Trepte catre divinitate

Diagnosticarea Karmei - Vol.6: Trepte catre divinitate
Preț: 40,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2008

DESCRIERE

Diagnosticarea Karmei - Vol.6: Trepte catre divinitate. Trepte catre divinitate.

Aveţiîn faţă nu doar o simplă carte axată pe o temă de larg interes, ci, de fapt, expunerea unei concepţii originale privindînsuşirea legilor lumii spirituale care guvernează lumea materială, analiza posibilităţilor de accesîn universul bioenergiei.
Scopul principal al cărţii este de a lărgi orizonturile cognitive asupra lumiiînconjurătoare, de a descoperi şi studia mecanismele care o guvernează şi de a expune regulile de accesîn bioenergie,întrucât autoperfecţionarea omului trebuie săînceapă prin conştientizarea lumiiînconjurătoare, prinînţelegerea legilor acesteia, prin considerarea propriei persoane ca parte integrantă a structurii universului.
Lumea contemporană s-aîndepărtat mult de izvoarele primare ale spiritului. Ea seamănă ca un vasîn derivă, fără căpitan, cu motorul defect, cala plină de breşe şi echipajulînvrăjbit. Unii dintre marinariîşi dau seama de situaţia tragicăîn care se afşă şi auînceput să lanseze apeluri pentru reconciliere şi pentru repararea navei. Marele necazînsă–şi despre acest lucru nu ştie nimeni– constăîn faptul că vasul seîndreaptă spre recifuri şi că nici măcar punereaîn funcţiune a maşinilor nu poate salva corabia şi echipajul, dar nu va fi modificat cursul navei.

Nr.pag: 263

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0632 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.