Dictionar de BIOTEHNOLOGIE
31,99 lei
39,99 lei (-20,01%)

Dictionar de BIOTEHNOLOGIE

Dictionar de BIOTEHNOLOGIE
-20%
Editura:
Anul publicării: 2010
Preț: 31,99 lei
39,99 lei (-20,01%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Dictionar de BIOTEHNOLOGIE de Marin Petre. Conceput sub forma unui compendiu semantic si ortografic al lexiconului specific biotehnologiei, prezentul dictionar insumeaza definitiile a peste 2.500 de notiuni de specialitate, precum si includerea a numeroase note explicative, referitoare la intelegerea corecta a termenilor derivati, precum si la utilizarea lor in domeniul atat de complex al tehnologiilor biologice.
Principalul obiectiv al acestui dictionar il constituie prezentarea obiectiv-stiintifica, a terminologiei biotehnologice actuale, in vederea utilizarii adecvate a notiunilor, conceptelor si ideilor referitoare la diferite procese, mecanisme sau fenomene caracteristice interactiunilor sistemelor biologice, atat la nivel celular, cat si molecular.
Mesajul pe care autorii intentioneaza sa-l transmita tuturor cititorilor acestei carti este acela de constientizare a societatii asupra rolului extrem de important al utilizarii procedeelor biotehnologice in numeroase domenii ale activitatii umane cu scopul bine definit de a asigura echilibrul si armonia intre factorul antropic si mediul natural.

Autori: Marian Petre, Alexandru Teodorescu
Numar de pagini: 304
Coperti cartonate
Format: 16.5x23.5
Vezi și alte cărți: Dictionar

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Culegeri probleme - Cele mai vândute cărți

Created in 0.1455 sec