Dictionar de examinari medicale
21,68 lei
28,90 lei (-24,98%)

Dictionar de examinari medicale

Dictionar de examinari medicale
-25%
Editura:
Anul publicării: 2007
Pagini: 432
Categoria: Teste grila
Preț: 21,68 lei
28,90 lei (-24,98%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

DICTIONAR DE EXAMINARI MEDICALE - Didier Sicard, Thierry Guez.

Lucrarea este editata sub prestigioasa licenta Larousse, fiind realizata de un colectiv de specialisti sub coordonarea profesorului Didier Sicard si a doctorului Thierry Guez. Conceput intr-o structura moderna si sistematizata, dictionarul este destinat pacientilor si familiilor lor, publicului interesat, pentru care explorarile diagnostice, tehnologia sofisticata si limbajul ermetic, informatiile inexacte sau confuze pot deveni sursa de anxietate sau care pot ingreuna stabilirea diagnosticului si a celui mai potrivit tratament.

Menirea dictionarului este de a-l ajuta pe pacient sa inteleaga ce se va intampla in decursul unei examinari medicale la care urmeaza a fi supus, care este utilitatea, derularea practica, durata, efectele secundare etc. Instruit, pacientul poate formula intrebari pertinente, poate solicita sau acorda informatii suplimentare si poate deveni un partener rezonabil al echipei de specialisti care il ingrijeste.

Nr. de pagini: 422
Anul aparitiei: 2007

REVIEW-URI

Rating general
4
2 review-uri
5 stele
0
4 stele
2
3 stele
0
2 stele
0
1 stea
0
Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs
scrie un review
4
Acum am comandat-o si eu. Ni se mai explica/citeaza din aceasta carte la orele de Nursing clinic general. Din cate am vazut eu e foarte buna. Am sa revin cu opinii dupa ce o primesc.
4
este o carte foarte buna si educativa
Created in 0.1933 sec