Dictionar, dublu Latin - Roman, Roman - Latin

Dictionar, dublu Latin - Roman, Roman - Latin
-20%
Anul publicării: 2012
Categoria: Dictionare
Preț: 11,18 lei
13,97 lei (-19,97%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Dictionarul roman - latin, latin - roman, cuprinzand circa 300. 000 de cuvinte-titlu, va fi, prin urmare, un nepretuit ajutor in studiul limbii latine, contribuind la imbunatatirea nivelului de comunicare intre elevi, studenti si profesori.

Acest dictionar a fost intocmit pentru a sprijini invatarea limbii latine.

In acest sens, lucrarea pe care v-o recomandam are un caracter accesibil, fara ca prin aceasta sa fie eliminate anumite aspecte fundamentale ale limbii latine.

De aceea, s-a optat atat in explicatii, cat si in sistematizarea materialului pentru criterii si termeni traditionali, mult mai familiari cititorului.


Chiar dacii este considerata o limba moarta, latina traieste in limbile romanice, care sunt vorbite pe tot globul parnantesc. Studiul limbii latine este important nu numai pentru ca prin aceasta limba s-a transmis cultura antichitatii romane, ci si pentru ca reprezinta un mijloc de cunoastere a limbii romane in evolutia ei.

Lucrarea pune la indernana celor care vor sa-si reaminteasca notiunile de limba latina o sinteza a gramaticii. Aceasta este folositoare si elevilor si studentilor care incep acum studiul limbii latine.

Dictionarul latin-roman este un instrument necesar pentru descifrarea textelor care apartin antichitatii latine, izvor nesecat de inspiratie pentru scriitorii celorlaltor epoci, iar dictionarul roman-latin se constituie ca un sprijin pentru cei care doresc sa faca exercitii de retroversiune, care reprezinta o cale sigura de insusire si consolidare a notiunilor de limba latina si romana.

Autorul

Nr pagini: 768
Format: 13 x 20 cm
Anul aparitiei: 2012

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de același autor

Created in 0.1224 sec