Dictionar, dublu Roman - Englez, Englez - Roman

Dictionar, dublu Roman - Englez, Englez - Roman
-20%
Anul publicării: 2013
Categoria: Dictionare
Preț: 11,60 lei
14,50 lei (-20%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Acest dictionar, in intocmirea caruia s-a tinut seama, in principal, de criteriul calitatii, urmareste sa puna la dispozitia celor interesati in folosirea limbii engleze un instrument de lucru care sa-i ajute sa se exprime cat mai corect posibil in aceasta limba.

Termenii introdusi in dictionar apartin limbii literare contemporane, fara variante lexicale, fonetice, populare, arhaice, forme dialectice etc.

In intentia de a raspunde interesului crescand al publicului romanesc pentru limba engleza, ne propunem sa includem in acest dictionar, in pofida dimensiunilor sale reduse, cati mai multi termeni din lexicul curent, astfel incat sa poata fi consultat intr-un numar cat mai mare de situati i.

Acest dictionar se adreseaza celor interesati de invatarea limbii engleze. Este un instrument de lucrul usor de folosit atat de catre elevi, studenti, dar si profesori. In comparatie cu alte dictionare, lucrarea de fata vine in sprijinul dumneavoastra cu lista timpurilor verbale din limba engleza si lista verbelor neregulate.

Dispunand de o informatie vasta, acest dictionar poate fi utilizat cu su . s in orice tip de tradu ere continand termeni economici, juridici, medicali, din domeniul comertului si al industriei.

Termenii introdusi in dictionar apartin limbii literare contemporane, fara variante lexicale, fonetice, populare, arhaice, forme dialectice, etc. In cazul unei diferente de accent au fost tratate separat numai ornonimele: zori 1, zori 2. In multe cazuri s-au dat numai termenii de baza dintr-o familie de cuvinte, avandu-se in vedere faptul ca derivatele pot fi usor formate: atributele substantivale care in limba romana sunt precedate de prepozitie, iar in limba engleza nu (pace-peace, de pace-peace); adverbele de mod derivate de la adjectivele respective prin adaugarea sufixului -by.

Pentru - deprinderea folosirii dictionarului s-a renuntat la aranjarea partilor de cuvant in ordinea frecventa, preferandu-se organizarea cuvintelor polifunctionale: pe baza clasificarii obisnuite a partilor de-vorbire: substantiv (in ordinea masculin, feminin, neutru); articol; adjectiv; pronume; numeral; verb (in ordinea auxiliar, tranzitiv, intranzitiv, reflexiv); adverb, prepozitie; conjunctie; inte-rjectie.


Nr pagini: 800
Format: 13 x 20 cm
Anul aparitiei: 2013

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1264 sec