Dictionar (dublu) Roman-Francez si Francez-Roman (Ionel V. Anton)

Dictionar (dublu) Roman-Francez si Francez-Roman (Ionel V. Anton)
-38%
Editura:
Anul publicării: 2008
Categoria: Dictionare
Preț: 8,06 lei
13,00 lei (-38%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Prin aceasta lucrare editura Regis continua seria dictionarelor destinate elevilor si studentilor. Acest dictionar a fost conceput pentru a acoperi in primul rand necesitatilor acestora, dar nu numai. El poate fi folosit si de catre vorbitorii avansati de limba franceza, deoarece pe langa cuvintele de uz curent contine si o serie de cuvinte din diferite domenii de activitate, cuvinte ce se foloses mai rar in vorbirea curenta, dar cu care utilizatori se pot confrunta.

Au fost introduse multe traduceri de expresii si locutiuni specifice limbi franceze, care, la fel  ca si limba romana, este foarte bogata in intelesuri si proverbe. Prin traducerea diferitelor locutiuni din cadrul lucrarii incercam sa explica cum un cuvant, atunci cand se afla intr-un anumit context, inseamna cu totul altceva decat in mod normal.

Autorul a facut selectia bagajului linvistic atat din punct de vedere literar (pentru a pute fi folosit la citirea si traducerea oricaror texte si opera literare scrise in limba franceza.


Autor: Ionel V. Anton
Format: 20 x 13 cm
Nr. pagini: 576
Vezi și alte cărți: Franceza, Dictionar

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de același autor

Created in 0.1462 sec