Dictionar (dublu) Roman-German si German-Roman

Dictionar (dublu) Roman-German si German-Roman
-38%
Editura:
Anul publicării: 2008
Categoria: Dictionare
Preț: 8,06 lei
13,00 lei (-38%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Prin aceasta lucrare editura Regis continua seria dictionarelor destinate elevilor si studentilor. Acest dictionar a fost conceput pentru a acoperi in primul rand necesitatile acestora, dar numai. El poate fi folosit si de catre vorbitorii avansati de limba germana, deoarece pe langa cuvintele de uz curent contine si o serie de cuvinte din diferite domenii de activitate, cuvinte ce se folosesc mai rar in vorbirea curenta, dar cu care utilizatorii se pot confrunta.

Au fost introduse multe traduceri de expresii si locutiuni specifice limbii germane, care, la fel ca si limba romana, este foarte bogata in intelesuri si proverbe. Prin traducerea diferitelor locutiuni din cadrul lucrarii incercam sa exemplificam cum un cuvant, atunci cand se afla intr-un anumit context, inseamna cu totul altceva decat sensul sau de baza.

Autorul a facut selectia bagajului lingvistic atat din punct de vedere literar (pentru a putea fi folosit la citirea si traducerea oricaror texte si opera literare scrise in limba germana), cat si pe baza propriei sale
experiente de folosire a limbii germane. S-a ajuns asfel la un numar de peste 23. 000 de cuvinte (cu tot cu expresii si intelesuri figurate) pentru fiecare dintre cele doua sectiuni ale dictionarului.


Autor: Ionel V. Anton
Format: 20 x 13 cm
Nr. pagini: 573
Vezi și alte cărți: Dictionar, Germana

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Dictionare - Cele mai comentate cărți

Created in 0.1147 sec