Dictionar (dublu) Roman-Italian si Italian-Roman (Alexandru Nicolae)

Dictionar (dublu) Roman-Italian si Italian-Roman (Alexandru Nicolae)
-38%
Editura:
Anul publicării: 2008
Categoria: Dictionare
Preț: 8,06 lei
13,00 lei (-38%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Prin lucrarea de fata, editura Regis continua seria dictionarelor destinate elevilor si studentilor. Prezentul dictionar a fost conceput tocmai pentru a acoperi necesitatile acestora. Pe langa cuvintele de uz current, el mai contine si o serie de cuvinte din diferite domenii de activitate, cuvinte cu o frecventa mica de folosire in vorbirea curenta dar cu care s-a considerat ca elevi se pot confrunta.

Au fost introduce multe traduceri de expresii si locutiuni specifice limbii italiene, care, la fel ca si limba romana, este foarte bogata in intelesuri. Prin ele incercam sa exemplificam cum un cuvant, atunci cand se afla intr-un anumit context, inseamna cu totul alceva decat in mod normal.

Autorul a facut selectia bagajului lingvistic atat in baza experientei sale de folosire a limbii italiene chiar in Italia, cat si din punct de vedere literar (pentru a putea fi folosit la citirea si traducerea orcaror texte si opera literare scrise in limba italiana).

S-a ajuns asfel la un numar de cate aproximativ 23. 000 de cuvinte ( cu tot cu expresii si intelesuri figurate) pentru fiecare dintre cele doua sectiuni ale dictionarului.


Autor: Alexandru Nicolae
Format: 13 x 20 cm
Nr. pagini: 576
Vezi și alte cărți: Dictionar, Italiana

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1020 sec