Dictionar economic German-Roman (Bert Rurup, Werner Sesselmeier, Maigit Enke)

Dictionar economic German-Roman (Bert Rurup, Werner Sesselmeier, Maigit Enke)
-25%
Autor:
Editura:
Anul publicării: 2009
Categoria: Dictionare
Preț: 22,50 lei
30,00 lei (-25%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Prezentul dictionar economic German-Roman, se adreseaza atat studentilor cat si profesorilor de la facultatile de profil, cat si publicuui larg, interesat sa afle informatii cuprinzatoare si termeni actuali din domeniul stiintelor economice.

Lucrarea contine o serie de termeni si expresii din domeniu, asa cum se regasesc in paginile economice ale publicatiilor de specialitate, fiind redati intr-un limbaj cat mai accesibil si concis.

Aceasta noua editie cuprinde termeni-cheie din domenii precum:

- globalizare
- terminologie specifica Uniunii Europene si drept
- asigurari
- reforma administrativa si a bugetului public
- organizarea muncii si a intreprinderii
- internet
- comert on-line


In domeniul stiintelor economice, s-au realizat nenumarate dictionare temeinice si cuprinzatoare. Aceasta lucrare doreste sa pomeasca de la faptul ca in momentul de fata majoritatea dictionarelor de termeni economici se adreseaza In primul rand studentilor de la facultatile cu profil economic. Din acest motiv, scopul ei este acela de a fi accesibila deopotriva studentilor de la facultatile economice, cat si publicului larg. Drept urmare, in acest dictionar s-a renuntat la preluarea de termeni economici pur teoretici, In locul lor regasindu-se doar acele expresii din domeniu, exact asa cum apar ele In paginile economice ale presei de specialitate. Autorii au Incercat astfel sa redea informatia intr-un limbaj cat mai accesibil tuturor.
Numeroasele reeditari ale lucrarii de fata constituie pe de-o parte dovada utilitatii acestui dictionar, iar pe de alta parte necesitatea realizarii unei editii actualizate si imbunatatite. De asemenea, aceste editii noi au avut ca scop indreptarea greselilor (inevitabile) si a confuziilor, actualizarea datelor statistice, precum si preluarea unei serii intregi de tenneni noi. Aceasta editie actualizata include termeni de baza din domenii noi, in special din domeniul globalizarii, terminologia specifica Uniunii Europene, asigurarilor, reformei administrative si a bugetului public, organizarii muncii si a intreprinderii, precum si a cresterii rolului Intemetului si al comertului on-line.
Bert Rurup. Werner Sesselmeier, Maigit Enke
 
Autori: Bert Rurup, Werner Sesselmeier, Maigit Enke
Traduce: Anne Marie Lihaciu, Mihai Nedelea
Consultant de specialitate: Cornelia Patru
Numar de pagini: 332
Anul aparitiei: 2009
Format: 14x20 cm

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.3525 sec