Dictionar explicativ scolar
14,03 lei
16,50 lei (-14,97%)

Dictionar explicativ scolar

Dictionar explicativ scolar
-15%
Editura:
Anul publicării: 2010
Categoria: Dictionare
Preț: 14,03 lei
16,50 lei (-14,97%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Dictionarul explicativ scolar este o lucrare de referinta pentru elevii de toate varstele, fiind conceput spre a veni in sprijinul acestora pentru o cat mai corecta insusire a lexicului de baza al limbii romane, cat si pentru stimularea si consolidarea abilitatilor de comunicare.
Dictionarul explicativ scolar reuneste aproximativ 25 000 de cuvinte din lexicul de baza al limbii romane, insotite de explicatii cuprinzatoare ale sensurilor si unitatilor frazeologice consacrate cat si a celor nou intrate in limba romana.În definirea si explicarea cuvintelor s-au aplicat principiile lexicografice impuse de Institutul de Lingvistica Bucuresti.
Dictionarul explicativ scolar este alcatuit in conformitate cu programa scolara in vigoare si cu manualele alternative aprobate.
Dictionarul explicativ scolar contine termeni care le permit elevilor atat insusirea corecta a limbii romane literare, cat si a semnificatiei unor termeni specifici stiintelor care se studiaza in scoala (istorie, geografie, chimie, fizica, matematica, biologie etc.)
Prin aceasta s-a urmarit ca lucrarea de fata sa constituie intr-adevar un dictionar general cu larga aplicabilitate.
Scopul principal a fost ca acest dictionar sa-l ajute pe elev sa-si formeze un bagaj lexical bogat care sa-i permita folosirea limbii romane corect si cu eleganta.

Lista de abrevieri

Anul aparitiei: 2010
Nr. pagini: 672
Format: 13x20

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1489 sec