Dictionar francez-roman, roman-francez

Dictionar francez-roman, roman-francez
-15%
Editura:
Anul publicării: 2010
Categoria: Dictionare
Preț: 14,03 lei
16,50 lei (-14,97%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Dictionar francez-roman, roman-francez de Anca Mircea. Limba franceza, limba unei mari civilizatii si culturi, a fost intens utilizata si studiata in secolele trecute. La noi insa, cu timpul a mai pierdut din adepti mai ales in perioada regimului comunist. Dar din momentul in care Romania a fost declarata tara francofona, studiul limbii franceze s-a revigorat in scoli si deasemenea a inceput sa prezinte interes si pe plan individual odata cu deschiderea granitelor.
Franceza este una dintre limbile oficiale ale Uniunii Europene, dar si o limba de circulatie internationala.
Continand un numar de peste 35. 000 de termeni, dictionarul de fata se adreseaza atat incepatorilor cat si celor care au deja cunostinte de limba franceza si doresc sa se perfectioneze.
S-au evitat pe cat posibil arhaismele si regionalismele, termenii tehnici si cei de specialitate pentru o mai usoara utilizare a dictionarului. Scopul acestuia este de a usura intelegerea textelor din maualele scolare si de a facilita utilizarea unui limbaj adecvat in conversatiile din viata de zi cu zi.
Speram ca acest dictionar sa se dovedeasca un instrument util de lucru pentru toate categoriile de persoane care incep sa descopere frumusetea limbii franceze prin studiu.


Autor: Anca Mircea
Anul aparitiei: 2010
Pagini: 688
Format: 13x20 cm
Vezi și alte cărți: Dictionar

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1430 sec