Dictionar Juridic Roman-Italian (Cuvinte, expresii juridice si definitii)

Dictionar Juridic Roman-Italian (Cuvinte, expresii juridice si definitii)
-20%
Editura:
Anul publicării: 2010
Categoria: Dictionare
Preț: 26,40 lei
33,00 lei (-20%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Dictionar Juridic Roman-Italian. Dictionarul Juridic constituie un ghid complet pentru clarificarea in mod rapid si eficient a dubiilor terminologice si de continut a diferitelor acte cu caracter juridic.
Cele peste 3000 de cuvinte si expresii de drept civil, comercial, penal, administrativ, constitutional, international, al muncii, procedura civila si penala, fiscal, proprietate intelectuala, sunt insotite de definitii si explicatii care permit o adordare comoda si o comparatie usor de efectuat intre diferitele institutii de drept, care fac placuta consultarea volumului de fata. In paginile dictionarului au fost explicate nu numai conceptele moderne ale dreptului civil, ci si numeroase expresii latine, care - fiind consacrate inca in terminologia dreptului roman - au supravetuitsecolelor si mileniilor, pana in zilele noastre, inscriindu-se printre constantele dreptului civil.
De asemenea, au fost explicati si o serie termeni apartinand altor materii, cum ar fi : econimie, marketing, finante...
Spre ca prezentul dictionar va deveni un istrument de lucru util si placut pentru toti cei interesati de intelegerea si aplicarea legislatiei in mod corect, fie ca se gaseste pe teritoriul romanesc, fie ca se gaseste pe teritoriul italian.


Anul aparitiei: 2010
Pagini: 459
Format: 13/20
Vezi și alte cărți: Juridic

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1253 sec