Dictionar medical. Roman-German, German-Roman (Editia a II-a)

Dictionar medical. Roman-German, German-Roman (Editia a II-a)
-8%
Editura:
Anul publicării: 2013
Categoria: Carti diverse
Preț: 28,01 lei
30,45 lei (-8,01%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

La depasirea unui deceniu de la aparitia primei editii a acestui dictionar de cunoastere a fondului de cuvinte necesar in dialogul medic-pacient si mai ales in contextul european actual al Romaniei, indraznesc sa consider ca posibila aparitia unei noi editii revazuta si adaugita.
As crede ca la rapiditatea procesului evolutiv pe toate planurile economiei mondiale si mai ales in domeniul informatiei ("aproape de viteza luminii") nu poate sa excluda aceasta forma atat de"paIpatorie"; materiala si traditionala In folosirea comunicarii.

Ca si la editia precedenta am pornit de la ideea ca medicul roman, care vrea sa functioneze in spatiul de limba germana, poseda deja cunostintele de baza ale acestei limbi, pentru a usura consultarea si insusirea temeinica a unui vocabular uzual de specialitate.
Comunicarea perfecta medic-pacient, afectiva si eventual empatica, duce la o mai cuprinzatoare intelegere a starii padentului, a bolii lui si mai ales a aplicarii masurilor terapeutice.

In speranta ca aceasta noua editie isi va pastra valoarea informativa, inchei prin a multumi Editurii Medicale pentru aparitia acestui dictionar.
Dr. A. Greger, Diusseldorf, 14. 06. 2011

Anul aparitiei: 2013
Nr. pagini: 366

Pentru a vedea fragmente din carte dati click pe imaginea de mai jos:
Dictionar medical. Roman-German, German-Roman (Editia a II-a)

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Cărți noi - Carti diverse

Created in 0.1217 sec