DICTIONAR MODERN ROMAN FRANCEZ
16,43 lei
21,90 lei (-24,98%)

DICTIONAR MODERN ROMAN FRANCEZ

DICTIONAR MODERN ROMAN FRANCEZ
-25%
ISBN: 973-684-538-9
Editura:
Anul publicării: 2007
Pagini: 464
Categoria: Dictionare
Preț: 16,43 lei
21,90 lei (-24,98%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Descriere:

Aristita Negreanu este un reputat cadru didactic universitar, specialista in semantica, pasionata de problemele traducerii si autoare a unui numar consistent de manuale pentru clasele a VIII, a IX-a sau a X-a, culegeri de exercitii pentru invatamantul liceal si admiterea in invatamantul superior; exercitii cu expresii idiomatice, si dictionare de specialitate (Dictionar de expresii roman-francez. DICEX 2000. Le parcours du combattant, Ca va votre francais? / Cum stati cu franceza? Le parcours du combattant / Metoda de franceza pentru nivel mediu) sau traduceri din literatura franceza (Un Rolls Royce in gradina cu buruieni / Francoise Sagan, Ingerul destinului / Dominique Fernandez si laureata, in anul 1997, a titlului de Chevalier dans l Ordre des Palmes Academique, acordat de Ministerul Educatiei Nationale din Franta pentru serviciile aduse culturii franceze.

Confruntarea a doua limbi nu este atat de usoara pe cat se pare la prima vedere, cand iti inchipui ca, odata in posesia unor cunostinte de lexic, a unui dictionar (oricat de bun ar fi el) si a cunostintelor tale de gramatica, poti rezolva situatia, si afirm cele de mai sus nu ca sa va descurajez, ci ca sa va pun in garda. Ce este de facut?Pentru a va asigura cat mai multe sanse de reusita, aveti in primul rand in vedere contextul, nu cuvantul. [Caci] selectia lexicului difera in functie de spiritul fiecarei limbi. (Aristita Negreanu)

Pe drumul anevoios, plin de capcane (Le parcours du combattant, cum este desemnat el de autoare), de insusire pertinenta a unei limbi straine, franceza in cazul de fata, Aristita Negreanu intinde o noua mana de ajutor celor care, cu tenacitate, se incumeta sa urmeze acest drum incrancenat, dispusi sa depaseasca cele mai nebanuite capcane lingvistice, dornici sa vorbeasca adevarata limba franceza.

Dictionarul cuprinde, alaturi de cuvinte uzuale, pe cele argotice, precum si expresiile in care cuvantul se imbogateste semantic.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1392 sec