Dictionarul personalitatilor juridice romanesti

Dictionarul personalitatilor juridice romanesti
PRP: 50,00 lei
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 45,00 lei
Diferență: 5,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2008

DESCRIERE

Dictionarul personalitatilor juridice romanesti - Editura HAMANGIU   
Dictionarul personalitatilor juridice române este un demersîntreprinsîn dorinta de a oferi prezentului juridic o imagine obiectiva a propriului sau trecut.
    Lucrarea reuneste destine de marca ale stiintei dreptului românesc, din planul practicii si al doctrinei,într-o imagine nepartinitoare a dreptului,în dimensiunea sa umana.
    Aceste medalioaneîncearca sa recreeze culoarea diferitelor epoci si imaginea unor destine, asigurând o prezentare succinta a detaliilor biografice si a contributiilor bibliografice ale juristilor români din toate timpurile.
  Fiecare medalion urmareste principalele etape din evolutia profesionalã si puncteaza repere majore ale operei juristilor români, cu dezideratul de a sublinia aportul original si inovator al acestora.
    Lucrarea reprezintãîn egala masura un omagiu binemeritat adus teoreticienilor si practicienilor dreptului românesc, dorind sa contribuie la recunoasterea unor parcursuri academice si profesionaleîn spatiul românesc si european.
    Dictionarul este o formula susceptibila deîmbunatatiri. Munca de cercetareîn a reface firul acestor vieti remarcabile va asigura,într-o eventuala editie urmatoare, aproprierea acestei lucrari de forma ei cea mai potrivita.

Autori: Tudorel Toader,  Dan Constantin Mâta,  Ioana Maria Costea
272 pagini

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0628 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.