DIDACTICA DISCIPLINEI STIINTE ALE NATURII

DIDACTICA DISCIPLINEI STIINTE ALE NATURII
-24,9%
Editura:
Anul publicării: 2007
Categoria: Altele
Preț: 3,62 lei
4,82 lei (-24,9%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Lucrarea isi propune sa ajute invatatorul in proiectarea si realizarea lectiilor din cadrul obiectivului de invatamant Stiinte ale naturii, aplicand metode de instruire cu pronuntat caracter formativ, care favorizeaza participarea nemijlocita a elevului.

Didactica disciplinei Stiinte ale naturii este structurata in 6 capitole. In capitolul 1, sunt prezentate cunostintele de stiinte ale naturii necesare invatatorului pentru a organiza procesul de predare-invatare-evaluare a temelor prevazute in programele scolare. In urmatoarele 3 capitole, se prezinta modul de proiectare a activitatii didactice la clasa, organizarea lectiilor si diverse metode de invatare care se pot aplica in studiul Stiintelor naturii.

Prin rezolvarea situatiilor de invatare prezentate in capitolul 5, elevii pot fi indrumati de invatatori in explorarea si investigarea lumii inconjuratoare, realizandu-se astfel deplasarea demersului didactic de la "ce se invata" la "de ce se invata". Nu este uitata nici evaluarea - in capitolul 6 -, tipurile de itemi folositi fiind intarite prin aplicatii.

Nr. de pagini: 160
Anul aparitiei: 2007
 

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.133 sec