Didactica domeniului si dezvoltari in didactica specialitatii intre intrebari si raspunsuri (Alexandrina Mihaela Popescu)

Didactica domeniului si dezvoltari in didactica specialitatii intre intrebari si raspunsuri (Alexandrina Mihaela Popescu)
-12%
Preț: 27,72 lei
31,50 lei (-12%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2017
Categoria: Carti diverse

DESCRIERE

Lucrarea" Didactica Domeniului si dezvoltari in didactica specialitatii intre intrebari si raspunsuri" analizeaza din perspectiva didacticii moderne actiunea de predare-invatareevaluare, precum si cadrul optim de realizare a pregatirii viitorilor profesori.

Prin continutul ei, lucrarea ofera cadrelor didactice din invatamantul universitar care predau disciplina" Didactica Domeniului si dezvoltari in didactica specialitatii" modele si sugestii privind repere conceptuale ale curriculumului si implicatiile acestuia in Didactica Domeniului, competentele si dezvoltarea cumculara, dimensiuni ale metodologiei didactice in Didactica Domeniului, noi sensuri pentru evaluare in Didactica Domeniului, cadru de referinta al proiectarii in Didactica Domeniului. Astfel sunt conturate coordonatele unui instrument didactic cu valoare praxiologica pentru formarea initiala a profesorilor.

Cuprins:

Capitolul I - Didactica componenta a stiintelor educatiei
Capitolul II - Repere conceptuale ale curriculumului si implicatiile acestuia in didactica domeniului
Capitolul III - Competentele si dezvoltarea curriculara
Capitolul IV - Dimensiuni ale metodologiei didactice in didactica domeniului
Capitolul V - Noi sensuri pentru evaluare in didactica domeniului
Capitolul VI - Proiectarea didactica perspective de abordare in didactica domeniului


Anul aparitiei: 2016
Format: 14. 5X20 cm
Nr. pagini: 186

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de același autor

Created in 0.070 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.