DIDACTICA LIMBII SI LITERATURII ROMANE

DIDACTICA LIMBII SI LITERATURII ROMANE
PRP: 25,00 lei
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 18,50 lei
Diferență: 6,50 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2007

DESCRIERE

DIDACTICA LIMBII SI LITERATURII ROMANE - Ioan Şerdean.

Ca obiect de studiu, limba şi literatura română are obiective, conţinuturi şi metodologii, inclusiv criterii, tehnici şi instrumente de evaluare cu prioritate formative. Acestea au implicaţii majore în dezvoltarea unor competenţe şi capacităţi, cu valenţe atât intensive, cât şi extensive, pe întregul parcurs al formării personalităţii umane, nu numai în anii de studii, dar şi în procesul integrării socio-profesionale şi în cel de adaptare şi readaptare continuă la schimbările ce au loc în societatea contemporană.

Lucrarea pe care o prezentăm îşi propune ca, pe baza noilor instrumente ale conţinutului acestei discipline complexe (plan de învăţământ, programe, standarde de performanţă), să ofere celei mai numeroase categorii de dascăli, celor care servesc învăţământul primar, un îndrumar, fundamentat teoretic, dar mai ales cu vădite accente practice.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0574 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.