Didactica matematicii in invatamantul primar

Didactica matematicii in invatamantul primar
Editura:
Categoria: Altele
Preț: 20,00 lei
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

 Invatarea matematicii se situeaza, vorbind prin analogie, in acelasi plan cu invatarea limbii sau cu a altor discipline care dispun de o anume ordine logica, mai greu de patruns de unul singur.

   Intr-un asemenea context se plaseaza si Didactica matematicii, ea reprezentand„altceva” decat o aplicare a pedagogiei generale la matematica.

   De aici, nevoia constituirii unei psihopedagogii specifice, proiectate sa trateze de pe pozitii profesioniste tripleta: COPIL / ELEV-MATEMATICA - REALITATE. (...)

   Parcurgerea si examinarea atenta a lucrarii orienteaza beneficiarul spre respectul aplicativitatii creative, facand astfel operationala nevoia de claritate, de precizie a limbajului matematic folosit. (...)

   Modelul operational al analizelor teoretice este focalizat tematic, pe continuturi si standarde regasibile in curriculumul national, ceea ce face din prezentul Ghid (in editie revazuta si adaugita) o interesanta si utila propedeutica pentru cadrele didactice stagiare (debutante), dar si pentru definitivare, grad didactic II si I. Apreciem ca, printr-o prelucrare creativa, usor adaptata, dar mai ales prin evaluarea exemplelor alese, ea este utilizabila si in procesul formarii viitoarelor cadre didactice (invatatori, institutori). (Prof. Univ. Dr. loan Neacsu)


An de aparitie:2006

Format:B5

Numar de pagini:240

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1310 sec