DIETA SOUTH BEACH. Un plan simplu şi plăcut, conceput de un medic, pentru a reuşi să slăbiţi rapid şi sănătos

DIETA SOUTH BEACH. Un plan simplu şi plăcut, conceput de un medic, pentru a reuşi să slăbiţi rapid şi sănătos
PRP: 29,00 lei
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 21,46 lei
Diferență: 7,54 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2008
Pagini: 317

DESCRIERE

DIETA SOUTH BEACH. Un plan simplu şi plăcut, conceput de un medic, pentru a reuşi să slăbiţi rapid şi sănătos
Regimul despre care vorbeşte toatã lumea
„Vreau sã slãbesc“, iatã o dorinţã pe care majoritatea oamenilor o formuleazã fie în zilele de luni, fie dupã sãrbãtori, şi mai ales când apar probleme cu nasturii şi cu fermoarele, iar mãsura de la haine începe cu necunoscuta X. Ideea dietei este prima care ne vine în minte, ne facem promisiuni ferme, începem sã renunţãm la pâine sau la dulciuri, ne înfometãm, rãsfoim reviste, întrebãm prietenii, cu alte cuvinte începem sã ne chinuim. În aceste condiţii, ori nu obţinem rezultate, ori le obţinem doar pe termen scurt, ca apoi sã repunem atât kilogramele pierdute, cât şi altele în plus (efectul yo-yo).
Prin aceastã experienţã au trecut şi pacienţii medicului cardiolog Arthur Agatston, autorul acestei cãrţi, motiv pentru care a hotãrât sã conceapã un regim de slãbire propriu, care sã favorizeze pierderea surplusului de kilograme pãstrând însã plãcerea de a mânca.
În esenţã, vã veţi delecta cu porţii normale de carne, pui şi peşte. Veţi mânca ouã, brânzã, nuci şi legume. Gustãrile sunt obligatorii. Veţi învãţa sã vã feriţi de carbohidraţii dãunãtori, cum sunt fãina albã, zahãrul alb şi cartofii. Iar principalul avantaj este acela cã mai întâi o sã daţi jos burta, scuzaţi, am vrut sã spunem grãsimea extrem de inesteticã din jurul taliei!
Regimul doctorului Agatston conduce în mod consecvent la rezultate spectaculoase (între 4 şi 7 kilograme pierdute în primele 2 sãptãmâni!) Slãbiţi sãnãtos, slãbiţi inteligent, aceasta este propunerea autorului, care susţine cã: „Un regim e inutil dacã nu poate fi ţinut.“ Cu aceastã devizã, dieta South Beach se bucurã de o popularitate senzaţionalã şi a cucerit oameni de pe toate meridianele lumii, ajungând acum şi la dvs.
Dieta South Beach este aplicatã cu succes de numeroase personalitãţi de talie mondialã, printre care fostul preşedinte american Bill Clinton.

Acum, datoritã acestei cãrţi, aveţi şi dvs. ocazia de a intra în rândul persoanelor zvelte.

Când renumitul cardiolog Arthur Agatston s-a apucat sã punã la punct un regim eficient pentru pacienţii sãi supraponderali bolnavi de inimã, nu se aştepta sã devinã o vedetã în sudul Floridei. Dar veştile despre succesele spectaculoase ale pacienţilor sãi s-au rãspândit rapid, întrecând cu mult hotarele cardiologiei. Tot felul de persoane au început sã se intereseze de regim, iar acesta a fost popularizat cu succes de ziarele şi emisiunile locale. Foarte curând, tot oraşul Miami a fost cuprins de „febra“ dietei South Beach.
ªi nu e de mirare. Persoanele care ţin acest regim dau jos între 4 şi 7 kilograme în primele 2 sãptãmâni, fãrã sã sufere de foame. Programul dr. Agatston vã permite sã mâncaţi ceea ce vã place — carne şi peşte, brânzã, uleiuri sãnãtoase şi nuci, legume, carbohidraţi şi dulciuri benefice. Nu este obligatoriu sã faceţi exerciţii fizice şi niciodatã nu o sã tânjiţi dupã mai multã mâncare.
„Fiind nãscut la Miami, în anii ’40, cunosc foarte bine zona South Beach. Aceastã denumire a fost întotdeauna asociatã cu mâncarea, moda şi eleganţa; acum însã este pe cale sã capete un nou sens — de data acesta, legat de sãnãtate.“
—Dr. Randolph P. Martin, directorul secţiei de cardiologie noninvazivã de la Spitalul Universitãţii Emory din Atlanta

„Dr. Agatston este un cardiolog renumit, care a avut multe contribuţii în domeniul medical, dar s-ar putea ca regimul South Beach sã fie cea mai importantã. Aceasta nu este doar «o nouã carte despre un regim». Este o carte despre sãnãtate şi menţinerea unei bune forme fizice. Dr. Agatston are un talent extraordinar de a ne explica importanţa tipurilor de alimente pe care le consumãm şi rolul acestora în prevenirea bolilor, cum sunt afecţiunile sistemului cardiovascular şi diabetul. Dacã urmaţi acest regim, nu numai cã vã veţi simţi mai bine, dar veţi arãta şi veţi trãi mai bine.“
— Dr. Randolph P. Martin

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0666 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.