Dimensiunile Paradisului
21,25 lei
25,00 lei (-15%)

Dimensiunile Paradisului

Dimensiunile Paradisului
-15%
Editura:
Anul publicării: 2011
Preț: 21,25 lei
25,00 lei (-15%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

„Cartea lui John Michell - Dimensiunile Paradisului - este fara tagada una dintre cele mai importante lucrari gnostice din ultima vreme. Cu stilul sau candid, lipsit de complicatii inutile, John a facut accesibile la scara larga viziunile, legile si numerele continute de geometria pura si care integreaza Pamantul si cerul, miscarea si forma, cosmosul si omenirea.”

– ROBERT LAWLOR, autor al lucrarilor Geometria sacra: Filozofia si practica acesteia si Voci ale primei zile)

 „John Michell a scris unul dintre textele primordiale pentru intelegerea sistemului numeric ce a codificat viziunea lumii preistorice. El a revelat felul in care geometria sacra, mitul, gematria si structura numerelor au creat imaginea de ansamblu, pierduta la scurt timp dupa Platon, o cunoastere inlocuita de religii derivate si idei materialiste. Dimensiunile Paradisului este o cheie esentiala in intelegerea unor monumente precum Marea Piramida si Stonehenge, dar furnizeaza, de asemenea, un traseu initiatic, in insasi mintea anticilor.”

– RICHARD HEATH, autor al lucrarii Numarul Sacru si originile civilizatiei

 Preotii Egiptului antic au pastrat un canon geometric, un cod numeric de armonii si proportii, pe care l-au aplicat in muzica, arte, politica si in toate institutiile civilizatiei lor. Platon, un initiat in misterele Egiptului, a spus ca acesta a fost instrumentul prin care anticii au mentinut standarde si conceptii inalte ale civilizatiei si culturii, de-a lungul a mii de ani.

In Dimensiunile Paradisului, John Michell descrie rezultatele cercetarii de-o viata, demonstrand felul in care acelasi cod numeric a stat la baza structurilor sacre, din timpurile stravechi pana in era crestina. In masuratorile de la Stonehenge, planul fundatiei de la Glastonbury si in orasul ideal al lui Platon si Orasul Sfant al Noului Ierusalim, descris in viziunea Sfantului Ioan, se afla stiinta si cosmologia pe care a fost fondata ordinea mondiala antica. Revelatia centrala a acestei carti este o structura a geometriei si numerelor, reprezentand ordinea esentiala a cerurilor si functionand ca o harta a paradisului.


Anul aparitiei: 2011

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1457 sec