Din nou despre... Miracolul naturii. Editia a II-a, revizuita

Din nou despre... Miracolul naturii. Editia a II-a, revizuita
Editura:
Anul publicării: 2004
Categoria: Gastronomie
Preț: 9,80 lei
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

"Din nou despre ... miracolul naturii", se vrea a fi o noua pledoarie in favoarea excluderii din viata noastra a alimentatiei bazate pe carne. Se vrea a fi o argumentatie ce sustine ideea ca ne putem hrani, vindeca, preveni si trata bolile fara a ne atinge de viata fiintelor din jurul nostru.

Ceea ce cuprind filele ce urmeaza, departe de a fi nou, original, arata ca se poate trai, totusi.: si asa. Ne putem hrani din darurile naturii, ne putem trata si, de ce nu, printr-o alimentatie vegetariana putem preintampina multe din bolile si necazurile batranetii.

Un vegetarian se hraneste cu tot ce este mai bun din natura, cu sanatatea plantelor luata din apa si soare, cu bogatia de necontestat a produselor lactate oferite de animale, la randul lor vegetariene, cu imensul miracol al muncii albinelor si in cele din urma, sau in primul rand, cu pacea lui Dumnezeu, pacea sufleteasca pe care ti-o da informatia pozitiva, benefica, luata dintr-o asemenea hrana.

Pentru ca vreau sa cred, alimentatia vegetariana este un prim pas in impacarea omului cu animalele, cu natura in general, cu Dumnezeu in special, al doilea pas fiind al Impacarii omului cu om.

Pentru ca omul vegetarian este mai bun, mai drept cu el si cu ceilalti si priveste viata si natura ca pe niste daruri ale lui Dumnezeu pe care trebuie sa le pastreze curate si nealterate.

"Din nou despre ... miracolul naturii" ofera retete pentru o hrana consistenta, gustoasa si ... estetica, leacuri din plante si un miracol- albina si produsele ei.

A.H.


Anul aparitiei: 2004
Nr. pagini: 151 Pentru a vedea fragmente din carte dati click pe imaginea de mai jos:
Din nou despre... Miracolul naturii. Editia a II-a, revizuita

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1594 sec