Disfunctia erectila. Ghid clinic de abordare multidisciplinara - Sub radactia lui Nicolae Calomfirescu

Disfunctia erectila. Ghid clinic de abordare multidisciplinara - Sub radactia lui Nicolae Calomfirescu
-8%
Editura:
Anul publicării: 2009
Categoria: Carti diverse
Preț: 37,67 lei
40,95 lei (-8,01%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Disfunctia erectila. Ghid clinic de abordare multidisciplinara. Prezentare: Acest ghid clinic este o lucrare unitara prin tema abordata - disfunctia erectila - care este numai o parte din complexa problematica a disfunctiilor sexuale masculine. Lucrarea nu poate si nu si-a propus sa epuizeze subiectul, este doar un”ABC“. Fiecare capitol a fost scris de profesionisti valorosi, ceea ce fundamenteaza principiul echipei interdisciplinare. Asadar, cea mai mare valoare a acestei carti este spiritul de echipa multidisciplinara in care se abordeaza problema, in scopul rezolvarii cazurilor si reducerii necazurilor pacientilor. Deci, lucrarea este folositoare tuturor celor interesati personal sau profesional, pentru a contribui la informarea de care avem nevoie cu totii.

Cuprins: Anatomia si fiziologia erectiei. Epidemiologia D. E. Ultrasonografia Doppler in diagnosticul D. E. Tratamentul medical. Diagnostic si siguranta cardiovasculara in D. E. Bolile metabolice si D. E. Hipogonadism– D. E. Psihosexualitatea. D. E. in psihiatrie. Interrelatia LUTS/HBP– D. E. D. E. indusa medicamentos.

Adresabilitate: Medici specialisti urologi, endocrinologi, psihologi, farmacisti, psihoterapeuti, medici internisti si cardiologi, psihiatri, publicul larg.

Anul aparitiei: 2009
Nr. pagini: 285
Nr. figuri: 45
Formatul cartii:
16/70x100
Brosata

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de același autor

Created in 0.1034 sec