Distrugerea si cucerirea Romaniei fara razboi (Carte document)

Distrugerea si cucerirea Romaniei fara razboi (Carte document)
Anul publicării: 2011
Categoria: Tratat
Preț: 49,05 lei
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Cum vom iesi din marasmul in care se scufunda tot mai mult o parte (cea mai numeroasa) a populatiei Romaniei, este greu de dat un raspuns.

Dusmanii si-au atins scopul: romanul nu mai crede in nici o institutie a statului, nu mai crede in cinstea vreunei personalitati si nici chiar in prietenul sau.

Peste tot pluteste blazarea, si sindromul necuvantatoarelor: indiferenta fata de ceea ce se petrece in jurul sau si chiar ce i se intampla lui, personal. Ne-a coplesit lipsa de speranta, de demnitate, si de mandrie elementara, aceea de a fi Om…

Ambitia, aroganta, egoismul (ajuns la cel mai inalt grad de manifestare) si prostia pun stapanire pe tot mai multi cetateni romani. Fiecare nu se gandeste decat cum sa se imbogateasca foarte rapid, indiferent prin ce mijloace.

Educatia, chiar elementara, lasa mult de dorit, badaranismul ii caracterizeaza pe tot mai multi dintre cei ce populeaza aceasta tara. Nu mai exista respect fata de batrani, fata de cei in neputinta.

Nici invatatorii sau profesorii nu mai dau educatie tinerilor vlastare, incredintate lor spre modelare, pentru a-i face oameni de nadejde. Si nici parintii, ocupati cu munca sau cu afacerile, nu-i mai intereseaza copiii lor. Acest rau a devenit mentalitate.

Dar cum am ajuns in aceasta situatie, care pare fara iesire? Se zice ca pestele de la cap se strica, iar capul nostru, al Romaniei, il formeaza conducatorii nostri. Ei sunt cei care dau tonul si dirijeaza gloatele. Ei sunt vinovatii!

Aceste capete s-au stricat, sunt urat mirositoare. Put. Maladia a devenit epidemie. Au inceput sa-i imbolnaveasca si pe cei cu care sunt in contact. Singurul antidot este in mana si in puterea celor imuni. Ei trebuie sa-i vindece pe acesti maladivi, sau, daca se dovedesc a fi incurabili, trebuie scosi in afara societatii si inchisi in sanatorii speciale, pentru totdeauna, sa nu-i mai contamineze si pe altii... Sa dispara din viata cotidiana! Numai asa societatea se va insanatosi. Mai greu, dar, este posibil.

…si de la coada se curata…

Daca nu reactionam acum, in ultimul minut al ceasului al doisprezecelea, vom fi, in continuare, aceeasi multime ignoranta, care se ghideaza dupa proverbul, nesanatos:„Mai bine cu raul, decat cu foarte raul".

Spre deosebire de majoritatea istoricilor, care interpreteaza faptele culese din izvoarele vremii, in aceasta lucrare, articolele pe care le public, nu vor fi comentate (interpretate). Voi interveni numai pentru explicitarea celor ce succed. Asadar, las cititorului libertatea de a le analiza, dupa propriu-i discernamant.

Articolele din aceasta lucrare intregesc informatiile viitorilor istorici, al celor care vor avea posibilitatea sa studieze si documentele clasificate, adica peste o suta de ani, cand, probabil, se va scrie o istorie adevarata a timpurilor pe care le traim astazi si nu o istorie subiectiva, scrisa potrivit intereselor de grup, partinice sau, poate, a unui suveran mondial, cum preconizeaza Noua Ordine Mondiala.


Lucrare este organizata pe trei capitole:

Capitolul 1 cuprinde„Radacinile” conspiratiei mondiale (Invatamintele lui Sun Tzu, Protocoalele, Francmasoneria).

Capitolul 2 cuprinde„Institutiile care pun in aplicare doctrina conspiratiei mondiale, adica a Noii Ordini Mondiale” (Caracatita mondiala planifica genocidul planetei si disparitia civilizatiei contemporane, Dosare secrete privind razboiul nevazut al evreilor sionisti cu romanii).

Capitolul 3 cuprinde„Distrugerea si cucerirea Romaniei fara razboi”.

Spre deosebire de majoritatea istoricilor, care interpreteaza faptele culese din izvoarele vremii, in aceasta lucrare, articolele pe care le public, nu vor fi comentate (interpretate). Voi interveni numai pentru explicitarea celor ce succed. Asadar, las cititorului libertatea de a le analiza, dupa propriu-i discernamant. Articolele din aceasta lucrare intregesc informatiile viitorilor istorici, al celor care vor avea posibilitatea sa studieze si documentele clasificate, adica peste o suta de ani, cand, probabil, se va scrie o istorie adevarata a timpurilor pe care le traim astazi si nu o istorie subiectiva, scrisa potrivit intereselor de grup, partinice sau, poate, a unui suveran mondial, cum preconizeaza Noua Ordine Mondiala. Din miile de articole lecturate eu nu am redat - pentru economie de spatiu - decat cate un articol-doua din categoria faptelor asemanatoare. Bineinteles ca faptele incriminatorii sunt foarte multe, chiar exagerat de multe, de aceea eu nu am urmarit, decat ca, prin publicarea insignifianta a numarului de cazuri existente, din multiplele probleme si aspecte, sa atrag atentia cititorului asupra situatiei disperate in care natiunea romana se afla astazi, dupa o conducere si guvernare a statului roman, timp de 21 de ani, esuata. Cum vom iesi din marasmul in care se scufunda tot mai mult o parte (cea mai numeroasa) a populatiei Romaniei, este greu de dat un raspuns. Dusmanii si-au atins scopoul: romanul nu mai crede in nici o institutie a statului, nu mai crede in cinstea vreunei personalitati si nici chiar in prietenul sau. Peste tot pluteste blazarea, si sindromul necuvantatoarelor: indiferenta fata de ceea ce se petrece in jurul sau si chiar ce i se intampla lui, personal. Ne-a coplesit lipsa de speranta, de demnitate, si de mandrie elementara, aceea de a fi Om. Ambitia, aroganta, egoismul (ajuns la cel mai inalt grad de manifestare) si prostia pun stapanire pe tot mai multi cetateni romani. Fiecare nu se gandeste decat cum sa se imbogateasca foarte rapid, indiferent prin ce mijloace.

Educatia, chiar elementara, lasa mult de dorit, badaranismul ii caracterizeaza pe tot mai multi dintre cei ce populeaza aceasta tara. Nu mai exista respect fata de batrani, fata de cei in neputinta. Nici invatatorii sau profesorii nu mai dau educatie tinerilor vlastare, incredintate lor spre modelare, pentru a-i face oameni de nadejde. Si nici parintii, ocupati cu munca sau cu afacerile, nu-i mai intereseaza copiii lor. Acest rau a devenit mentalitate. Dar cum am ajuns in aceasta situatie, care pare fara iesire? Se zice ca pestele de la cap se strica, iar capul nostru, al Romaniei, il formeaza conducatorii nostri. Ei sunt cei care dau tonul si dirijeaza gloatele. Ei sunt vinovatii! Aceste capete s-au stricat, sunt urat mirositoare. Put. Maladia a devenit epidemie. Au inceput sa-i imbolnaveasca si pe cei cu care sunt in contact. Singurul antidot este in mana si in puterea celor imuni. Ei trebuie sa-i vindece pe acesti maladivi, sau, daca se dovedesc a fi incurabili, trebuie scosi in afara societatii si inchisi in sanatorii speciale, pentru totdeauna, sa nu-i mai contamineze si pe altii... Sa dispara din viata cotidiana! Numai asa societatea se va insanatosi. Mai greu, dar, este posibil.

Daca nu reactionam acum, in ultimul minut al ceasului al doisprezecelea, vom fi, in continuare, aceeasi multime ignoranta, care se ghideaza dupa proverbul, nesanatos:„Mai bine cu raul, decat cu foarte raul". S-ar parea ca raul a cuprins tot mai multe state, dar trebuie sa mai si speram. Cu timpul, raul va disparea. Au disparut ele civilizatii, va disparea si acest sanguinar al umanitatii. Peste populatia noastra au trecut multi navalitori, vor trece si acestia. Romanul este rezistent. Dar, pentru a rezista, trebuie sa cunoastem si cine ne este dusmanul, care ne ameninta existenta. Romania a fost de totdeauna un azil al celor ce cautau un refugiu in tara noastra, pentru a scapa de persecutiile care le amenintau libertatea si chiar viata. Guvernantii nostri i-au ajutat moral si - cu indestulare - material, neglijand, nu o data, populatia autohtona, pauperizata. Cei ce ne-au condus tara au fost intotdeauna - cum sunt si astazi - deosebit de ospitalieri pentru straini, deosebit de buni, de intelegatori cu nevoile acestora, dar tot atat de nepasatori cu populatia autohtona, condusa de ei. Ajutoare materiale si facilitati strainilor veniti si aciuati, pentru o perioada mai lunga sau mai scurta in tara noastra, ori stabiliti definitiv, au fost acordate cu nemiluita. Au oferit„ajutoare" si saracilor din alte state ale lumii.. De exemplu, dupa razboiul din Irak, dus de catre SUA si Anglia, (cu concursul militar si al Romaniei) s-au trimis 28 tone de medicamente si imbracaminte, iar la noi, in Romania, spitalele nu aveau, in acea perioada, nici seringi. Nu mai vorbesc de„criza" de medicamente gratuite sau compensate (alta hotie guvernamentala)... Asadar, ultimii presedinti ai tarii, prim-ministri, ministri si majoritatea parlamentarilor de ieri si de astazi, au fost si sunt darnici cu strainii, iar foarte multi romani mananca din resturile de alimente, stricate, din tomberoane! Am vazut intelectuali pensionari (cu pensii de mizerie), care merg in biserici - in sambetele mortilor si sarbatorile religioase, cand se fac pomeni - si asteapta tacuti, modesti (le este rusine sa ceara), un pachetel cu un pic de pomana.

Recunosc, in Romania s-au edificat lucruri marete (dar nu in zilele noastre), nu o data intrecand alte state europene; s-au dat unele legi deosebit de bune; tara nu a stat pe loc; in multe domenii de activitate au aparut rezultate (in trecut), chiar intrecand unele state avansate. Geniul romanesc, recunoscut chiar si de dusmanii nostri, in multe privinte a depasit hotarele tarii. Au fost si sunt valori, si uneori elite sociale, sau chiar politice, cu care, pe buna dreptate, ne mandrim. Sunt virtutile noastre, pe care altii nu le au. Dar astazi, dusmanii dacoromanitatii, acesti inamici ai stirpei noastre, care vegeteaza chiar in interiorul tarii, in varful ei, ne-au ingenunchiat populatia autohtona (lasata cu premeditate sa musteasca in ignoranta) si au acceptat, cu multa bunavointa, tot ce ne-a poruncit si ne porunceste strainatatea. Dintr-un simtamant de lasitate, pentru a-si pastra scaunul vremelnic ce-l ocupa (datorita votului populatiei infantile in discernamantul indus, precum si a manipularii acesteia), ahtiati dupa imbogatiri rapide si fara munca, guvernantilor le este indiferenta pastrarea identitatii patriei, a limbii. Incetul cu incetul, noi nu mai avem traditii (obiceiuri, sarbatori autohtone - mostenite de la stramosii stramosilor nostri -, cantece, literatura clasica romaneasca etc.). Toate actele de cultura, pur romanesti, se pierd pe zi ce trece. Agresiunea tradatorilor se accentueaza. Chiar vinderea catre straini a pamantului patriei, bucata cu bucata - legiferata de actualii conducatori -, gonirea intelectualilor din anumite judete, de catre strainii de neam - multi din ei cocotati la putere (dar tot cu ajutorul cozilor de topor, si aceasta, pentru a le iesi la socoteala„algoritmul" politic) -, toate acestea duc spre disparitie a natiunii noastre. Eminescu (despre care„romanul" Patapievici spunea ca este ca un cadavru intr-o debara, de care ar trebui sa scapam), Iorga, Caragiale, Delavrancea, Goga sunt tot atat de actuali cum au fost cand au trait si au scris! Eminescu nu a scris„Doina" doar pentru a face literatura, ci pentru a reliefa un adevar. Despre acest adevar, existent astazi in tara noastra, nu se mai vorbeste,„pentru a nu-i supara pe straini" (stapanii - cei care conduc, din umbra, Romania -), sau sa nu ni se spuna ca suntem„extremisti",„xenofobi" sau„denigram Romania".
Cei care simtim romaneste nu putem sta deoparte, cand se continua cu diversiunea. Suntem acuzati de nationalism-extremist. Se confunda, in mod voit si premeditat, nationalismul cu extremismul. De exemplu, francezii, germanii, ungurii, evreii, polonezii, americanii etc. etc. sunt, prin faptele lor, nationalisti. Dezideratul nationalism = extremism face parte dintr-o vointa criminala, aceea de a ni se falsifica, in ultima instanta, originea, vechimea, autohtonia, vatra etnogenezei. Unii dintre asa-zisii„istorici", sau chiar unii conducatori de comunitati etnice din tara noastra, propaga si induc in constiinta unei anumite categorii de populatie (cetateni romani de alta etnie) ca nu suntem europeni - cand, de fapt, suntem natiunea-matca din care au roit populatiile europene -; ca suntem neam de slugi -, cand istoria noastra este nobila, de patru ori imperiala prin Troia, Alexandru cel Mare, Burebista si Roma; ca nu am avut limba scrisa - si se trece sub tacere ca limba si scrierea noastra provin din limba pelasgo-traco-daca, dezvoltata de latini si devenita limba stiintifica a intregii lumi. Totodata, cu ajutorul cozilor de topor din varful piramidei, ni se falsifica si mistifica istoria, se incearca distrugerea probelor arheologice, a izvoarelor istorice, a monumentelor si megalitilor, cat si aplatizarea si ostracizarea simtamintelor national-patriotice; ni se denigreaza adevaratii parinti ai natiunii, personalitatile, vechile si actualele valori romanesti. Se induce scoaterea din istorie a identitatii noastre dacoromane, prin substituirea ei cu o alta identitate, prin admiterea denumirii de etnie rroma - care de fapt este tiganeasca -, pentru a o suprapune si, in final, pentru a ni se lua locul si spiritul in cultura si istoria universala. Astazi, tot ce-i romanesc este socotit ca nu-i bun si trebuie indepartat, radiat, aruncat. Inca din scoala, in randul copiilor si a tineretului, se induce in constiinta acestora o cultura straina, falsa, copiata slugarnic din cultura altor state.

In Romania de astazi, servilismul a ajuns la rang de virtute. Ne inchinam in fata strainilor, carora le dam totul, fara sa le cerem nimic, in schimb. Tinerii nostri mor pe meleaguri straine pentru apararea sau cucerirea de catre americani (de exemplu) a bogatiilor altor tari, cu care Romania nu are nimic de impartit. Dam totul americanilor: carne de tun - adica mercenari romani, instruiti in tara, pe care ii dotam cu tehnica de lupta, armament, munitii, echipament, aparatura electronica, solde, adica absolut totul, din banii nostri; le-am dat locatie pentru crearea unei baze militare si un aerodrom modern etc. - fara sa ni se dea nimic pentru aceste sacrificii enorme. Si toate se fac datorita servilismului celor de la putere, a acestor slugi prea plecate, coruptilor lipsiti de o minima demnitate, dusmanii propriei lor natiuni. Elevilor, prin manualele execrabile din licee, nu li se arata adevarul istoric. Nu li se spune nimic despre trecutul inaintasilor nostri, trecut plin de durere, de sacrificii si amaraciune. Si aceasta, datorita politicii tendentioase care ne-a infestat tara, politica pe care dascalii copiilor nostri o introduc in gandirea celor pe care trebuie sa-i educe - voit sau inconstient. O parte a tineretului nostru este dezradacinat, amagit si debusolat, demoralizat si, cu premeditare, indepartat de valorile familiei, ale natiunii, pentru a deveni apatic, fara nici un crez si a pleca din tara, spre a face loc intrusilor. Este deosebit de dureros sa constatam degradarea continua a sanatatii, a invatamantului, a cercetarii stiintifice, a traditiilor, a simtirii si demnitatii de a fi roman.

Gheorghe Tatarescu - liderul diplomatiei romanesti 1945-1947De aceea trebuie sa luptam din toate puterile noastre, cu darzenie si neinduplecare impotriva oricarei deznationalizari a culturii si civilizatiei dacoromanesti si, mai cu seama, impotriva apatiei care ii cuprinde pe tot mai multi romani. Sa luptam impotriva indiferentei, impotriva zicalei„Asta e!" Noi, romanii, cei care mai suntem credinciosi idealurilor stramosilor, ii chemam la unitate pe toti conationalii nostri, de orice orientare politica si religioasa, dincolo de invrajbirile marunte, dar amplificate subtil din interior de neprieteni, ii chemam la unitate bazata pe maxima luciditate etnica, in spiritul deplin european. A fi in Europa nu inseamna a-ti denigra nationalitatea! Cel mai grav pericol, de maxima actualitate, care planeaza asupra intregii dacoromanitati este - asa cum am aratat mai sus - antiromanismul. Acesta se manifesta, in prezent, prin reluarea unui vechi proiect anti-dacoromanesc, acela prin care se urmareste deposedarea noastra de dreptul de proprietate asupra teritoriului national. De asemenea nimicirea noastra ca neam este si atacul, consecvent, la sanatatea publica, la educatia nationala, la suveranitatea nationala asupra resurselor naturale si umane, la statul national roman, unic, unitar, suveran si independent al carui teritoriu este inalienabil si indivizibil (sa combatem dorinta partidului ungurimii de a socoti Romania o confederatie, precum Elvetia). S-au lansat lozincile antiromanesti: ca Romania este o tara frumoasa, insa este pacat ca-i locuita de romani si nu de altii (ca de exemplu unguri sau evrei), si ca romanii sunt hotii si tiganii Europei. Chiar pe aceasta tema s-au facut manipulari si aranjamente privitoare la infractorii romani din Italia si din alte state (ca si cum numai infractorii romani - dar care sunt, totusi, in majoritate, tigani -, ar fi singurii care talharesc, pe acele meleaguri), abatand astfel atentia, din vizorul opiniei publice, asupra multimii de infractori indigeni ai acelor tari. Se procedeaza ca si cand aborigenii statului respectiv nu ar exista, ci numai romanii sunt singurii hoti sau criminali de pe meleagurile lor! Si aceasta este o expresie a antiromanismului la nivel european.

Indatorarea fortata, privatizarea frauduloasa (exista coruptibilitate dar fara corupatori si corupti, astfel ca procuratura si D.N.A. cerceteaza, dar justitia nu pedepseste), vinderea pe nimic a tot ce a fost si este mai bun in economia nationala, urmata de distrugerea intreprinderilor sau de falimentarea lor, jefuirea avutiei nationale de catre straini si obligarea noastra la plata unei sume de zeci de miliarde euro; toate acestea fac parte dintr-un complot pus la cale de o mana de aventurieri slugarnici, lacomi, care isi fac natiunea de rusine. Totusi, romanul, chiar in aceasta situatie anacronica, se poate redestepta, acum, in ceasul al doisprezecelea. Este stringent necesar ca ROMANII, uniti (in cuget si simtiri), sa dea la o parte mazga ce pare ca ii va inabusi. Nu cu agresivitate, ci pasnic. Sa nu mai fim dezbinati, ci trebuie sa crestem in noi speranta ca Romania va renaste prin adevar, dreptate, munca si credinta. Si aceasta, pentru ca in Romania mai exista si oameni cinstiti, capabili sa curme raul, care a devenit, in momentul de fata, o mentalitate...

Sa luptam pentru demnitatea de roman, demnitatea natiunii noastre, nu sa fim atat de servili, precum am mai fost si mai suntem si astazi.„Quod non vetat Lex hoc vetat fieri pudor" (Ceea ce nu opreste Legea, opreste pudoarea, buna cuviinta). Sa punem baza, totusi, pe intelepciunea oamenilor obisnuiti, dar, pe care, trebuie sa-i scoatem din amorteala. De aceea zic:„Da Doamne mintea romanului de pe urma". Sau cum ne invata si imnul nostru national, cantat de multa vreme, pe care insa pana astazi nu l-am pus in practica:„DESTEAPTA-TE, ROMANE!" Nu mai dorni! Te-au calcat hotii! Trezeste-te! Pentru reimprospatarea memoriei poporului nostru, atat de obidit de catre Conducerea sa, din toate timpurile, redau„Doina" - marelui si inegalabilului nostru poet, filozof, ziarist roman si luptator pentru libertate - capodopera pe care trebuie, nu numai s-o citim, ci sa ne si insusim invatamintele din ea, atat de necesare noua, mai ales in situatia actuala. Si sa le percepem prin aceasta prisma, noi, poporul roman, nu cei care s-au imbogatit spoliindu-ne!
„De la Nistru pan'la Tisa/ Tot Romanul plansu-mi-s-a,/ Ca nu mai poate strabate/ De-atata strainatate./ Din Hotin si pan'la Mare/ Vin muscalii de-a calare;/ De la Mare la Hotin/ Mereu calea ne-o atin;/ Din Boian la Vatra Dornii/ Au umplut omida cornii,/ Si strainul te tot paste/ De nu te mai poti cunoaste./ Sus la munte, jos pe vale/ Si-au facut dusmanii cale,/ Din Satmar pan'in Sacele/ Numai vaduri ca acele./ Vai de biet Roman saracul!/ Indarat tot da ca racul,/ Nici ii merge, nici se'ndeamna,/ Nici ii este toamna toamna,/ Nici e vara vara lui,/ Si-i strain in tara lui./ De la Turnu'n Dorohoi/ Curg dusmanii in puhoi/ Si s-aseaza pe la noi/ Si cum vin cu drum de fier/ Toate cantecile pier/ Sboara pasarile toate/ De neagra strainatate;/ Numai umbra spinului La usa crestinului./ Isi desbraca tara sanul,/ Codrul - frate cu Romanul -/ De sacure se tot pleaca/ Si izvoarele ii seaca -/
Sarac in tara saraca!/ Cine-au indragit strainii,/ Manca-i-ar casa pustia,/ Si neamul nemernicia!/ Stefane, Maria Ta,/ Tu la Putna nu mai sta,/ Las'Arhimandritului/ Toata grija schitului,/ Lasa grija Sfintilor,/ Clopotele sa le traga/ Ziua'ntreaga, noaptea'ntreaga,/ Doar s-a'ndura Dumnezeu,/ Ca sa-ti mantui neamul tau!/ Tu te'nalta din mormant,/ Sa te aud din corn sunand/ Si Moldova adunand,/ De-i suna din corn o data,/ Ai s-aduni Moldova toata,
De-i suna de doua ori/ Iti vin codri-n-ajutor,/ De-i suna a treia oara/ Toti dusmanii or sa piara/ Din hotara in hotara -/ Indragi-i-ar ciorile/ Si spanzuratorile!//"


Anul aparitiei: 2011
Nr.pagini: 475

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.8968 sec