Distrugerea si cucerirea Romaniei fara razboi. Volumul 2 (Carte document)

Distrugerea si cucerirea Romaniei fara razboi. Volumul 2 (Carte document)
Anul publicării: 2011
Categoria: Tratat
Preț: 49,05 lei
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Fiind vorba de„holocaustul" savarsit de Romania asupra conducatorilor kazar-evreimii mondiale si de nedreapta Ordonanta a Guvernului nr. 31/2002, lege care cenzureaza opinia cetateanului roman si pedepseste pe cei care combat holocaustul, m-am gandit ca este necesar sa-l combat si eu. Poate, daca voi mai avea timp, am sa culeg in mai multe articole, unele documente inedite ce se afla la Arhive, daca nu le va instraina si pe acestea actuala administratie a Tarii. (Mircea Valcu-Mehedinti)

Informatia

Se scoate limba romana si Istoria Romaniei din licee, in schimb se introduce istoria holocaustului. Cu toate ca s-a dovedit, din izvoarele vremii, inexistenta holocaustului in Romania, se doreste pe orice cale, sa ne distruga Istoria noastra, Istoria adevarata.„Liceenii se vor intalni cu supravietuitori ai Holocaustului. Pentru ca in acest an ziua de 9 octombrie,„Ziua Holocaustului", a cazut sambata, autoritatile statului au decis ca actiunile specifice acestei zile sa fie organizate astazi, 12 octombrie. De la ora 12,00, elevii Colegiului„Spiru Haret" din Bucuresti se vor intalni cu supravietuitori ai Holocaustului, iar intre orele 10,00 - 13,00 la Palatul National al Copiilor va fi organizat simpozionul„Istoria Holocaustului" la care sunt invitati, printre altii, reprezentanti ai Centrului de Iudaism si ai Facultatii de Istorie din cadrul Universitatii din Bucuresti. In alte noua licee vor avea loc sesiuni de referate si simpozioane interdisciplinare." [1] Intr-adevar, kazar-evreii sunt patrioti, stiu sa-si apere interesele, chiar denaturand adevarata istorie, in schimb noi, romanii, cu coloana vertebrala stramba, fara demnitate, fara personalitate, nu zicem nimic, mai ales cand suntem batjocoriti de toti neavenitii, carora le-am dat camin, au facut averi in Romania, le-am dat functiile cele mai inalte, incepand chiar cu functia de Presedinte al Romaniei, ne-au jecmanit si inselat distrugandu-ne, pas cu pas tara! Pentru o intelegere mai corecta a asa-zisului holocaust din Romania impotriva evreilor, a masurilor luate de„criminalul de razboi Ion Antonescu" contra evreilor, (pentru care a fost„judecat" si asasinat de un„Tribunal" asemanator si tot atat de„legal" ca acel care i-a„judecat" si condamnat la moarte pe Ceausesti), redau cateva documente:

- Iata ce scria Mathias Carp[2]„La sedinta Consiliului de Ministri al ultimului guvern legionar, Antonescu spunea: Domnule general Petrovicescu - ministrul de interne, legionar -, au venit ieri aici procurorii din tara. Am raportul lor. A asistat la cele raportate si dl. Sima. Se petrec lucruri groaznice pe toata suprafata tarii. Tara este bolsevizata. Au intrat bolsevicii in Miscarea Legionara. Astfel la Braila s-au scos in timpul sarbatorilor toti jidanii, - intelectuali, avocati, medici, rabini, tineri, batrani - fara nici o deosebire si fara nici o consideratie si au fost pusi la curatatul zapezii. in oras. La Buzau un rabin batran a fost scos la curatatul zapezii. Sunt lucruri oribile care se petrec in tara. Se duc la pravaliile jidanilor si iau fondul de comert distrugand astfel comertul si creditul. In aceasta situatie ne vom pomeni peste doua luni cu o catastrofa economica. Fabricile nu mai trimit materiale fabricate, pentru ca jidanii care au pravalii nu mai cumpara marfa]. Astfel hotararea lui Antonescu era luata. Situatiunea de vasalitate ii impunea insa, in prealabil, o consfintire din partea Fuhrerului sau cel putin o intarire a pozitiei sale politice, printr-o noua dovada de incredere. A plecat foarte grabit la Berchtesgaden, la 14 ianuarie 1941. O serie de masuri erau din vreme pregatite de catre oamenii sai de incredere. Doua din ele erau hotaratoare:
1. Desfiintarea comisarilor de romanizare - corp de talhari legionari -, care macinau in interes propriu sau numai pentru a distruge intreaga economie nationala;
2. Inlocuirea principalilor agenti ai teroarei legionare: ministrul de interne, directorul general al Sigurantei Statului si prefectul politiei Capitalei. (Ca masura de prevedere au fost convocati toti prefectii din tara , la o conferinta, de catre Ministrul Coordonarii Economice. In plina sedinta acestia au fost declarati arestati, ceea ce a dezorientat organizatiile provinciale si a impiedecat intinderea rebeliunii in tara)."

- La Arhivele Centrale de Istorie[3], exista„Nota din 14 noiembrie 1942 Linia 1 F" cu urmatorul continut:„Dl. Maniu era informat ca germanii au formulat intr-un chip cominatoriu, trei cereri: mobilizarea si trimiterea pe frontul rusesc a tuturor barbatilor intre 18 si 41 de ani; o noua si mai severa rationalizare a alimentelor; reluarea masiva a deportarilor de evrei. Domnia Sa a aratat ca toate aceste cereri au fost refuzate de guvern in mod motivat. In privinta evreilor, dl. Maniu era incantat - pentru evenimentele ulterioare - ca guvernul a procedat atat de abil, incat are dovezi certe si numeroase, ca toate masurile antievreiesti au fost impuse de nemti. Pentru cazurile cand s-au produs asasinate din partea romanilor, acestia au fost judecati si pedepsiti aspru: cum a fost cazul maiorului de jandarmi din Chisinau si a capitanului din Moghilau, Cernan, condamnati la moarte." Aceasta„Nota" demonstreaza ca Ion Antonescu a tergiversat, in mod abil,„rezolvarea definitiva a problemei evreilor" ordonata de Hitler. (Adica trimiterea in Lagarele Mortii), spre deosebire de guvernul lui Horthy, care a expediat, din Transilvania de Nord - teritoriul aparäinand Ungariei in acea perioada - numeroase trenuri cu evrei, cu destinatia„Lagarele Mortii". Ion Antonescu si unii colaboratori au fost condamnati la moarte si executati, fara sa fie vinovati, in schimb Horthy (asasin a zeci de mii de evrei) a murit de batranete si reinhumat in Ungaria cu onoruri militare. Aceasta a fost si este„dreptatea" stramba a bolsevicilor-evrei.

- Politica Vicepresedintelui Consiliului de Ministri, Mihai Antonescu si unele Hotarari luate de (Maresalul Ion Antonescu:
a.„D. Dr. Lupu a fost informat ca D. Mihai Antonescu s-a intalnit intamplator cu Dr-ul Ghingold, presedintele Centralei Evreilor, la un magazin din Calea Victoriei. Cu acest prilej, dl. Mihai Antonescu a recomandat d-lui Dr. Ghingold sa se perceapa taxe cat mai mari pentru carnetele de scutire de munca de la evreii bogati, iar celor lipsiti sa li se faciliteze eliberarea carnetelor. D. Mihai Antonescu a recomandat ca intreaga suma, ce rezulta continuu din fondurile stranse pentru carnetele de sanatate de scutire de munca sa fie imediat trimisa evreilor din Transnistria si celor care revin de acolo. D-sa a autorizat sa nu se mai retina, ca pana acum, o cota importanta pentru Casa de Patronaj [...]".[4]

b.„D.Dr.Lupu se afla in posesia unui ordin de serviciu catre comisariatele de politie din Capitala, prin care se recomanda ca evreii sa fie aparati in caz de tulburari si casele acestora deopotriva sa fie aparate. Aratand acest ordin prietenilor sai, dl. Dr.Lupu tragea, cu satisfactie, concluzia ca guvernul este hotarat sa asigure ordinea, independent de injonctiunile germane". Semneaza Dinu.[5]

c.„La Legatia Elvetiei s-a inregistrat cu satisfactie informatia si s-a transmis, prin raport special, ca Ordonanta Nr.23 a Guvernamantului Transnistriei a fost abolita. Este ordonanta pe baza careia Curtile Martiale condamnau pe evrei la moarte. Anularea acestei ordonante este privita ca un act de semnificatie politica." Semneaza Eleodor.[6]

d. In Arhivele Nationale ale Romaniei,„In Sedinta din 17 noiembrie 1943 s-a discutat despre: evacuarea din Transnistria - a personalului si populatiei, a animalelor si materialelor -; chestiunea evreiasca - evreii sa fie adusi la locurile de unde au plecat, asasinatele nu sunt tolerate -; constatarile facute de Maresal cu ocazia inspectiilor facute in judetele Ialomita si Dolj."[7]

Spicuiri referitoare la evrei:

„Maresalul Ion Antonescu: Trec la chestiunea evreiasca. Avem in Transnistria, dupa ultima statistica, cincizeci si ceva de mii de evrei [...]. Acesti evrei sunt grupati la Vapniarca.
G-ral C.Vasiliu: De la Vapniarca au fost mutati la Grosulova, care este langa Tiraspol.
M.I.A.: Vasazica, sunt salvati.
G.C.V.: La Vapniarca sunt numai comunisti. Sunt 435 evrei de la Tg.Jiu.
M.I.A.: Tot ce este evreu comunist nu aduc in tara.
G.C.V.: Restul sunt ramasi pe loc.
M.I.A.: Si cei din lagarul de la Tiraspol, daca sunt comunisti, nu ajung in tara.
G.C.V.: Mai avem un lagar langa Slivina, langa Oceacov. Sunt infractori cu de la 15 trimiteri in sus, la Parchet, condamnati.
MI.A.: Nu ne intereseaza nici acesti comunisti, nici acesti infractori. Vorbesc de ceilalti evrei, pe care i-am evacuat cu forta din Dorohoi.
G.C.V.: Ati hotarat dvs., intr-un Consiliu de ordine, ordinea de preferinta in care vor fi adusi, incepand cu orfanii, cari sunt vreo 5000.
M.I.A.: Noi vrem sa facem un mare sanatoriu la Vijnita. Acolo a fost un centru mare evreiesc, care a fost parasit de atata vreme. Tot acolo vom aduce multi dintre evreii acestia. De aceia, in ce priveste pe cei care sunt expusi sa fie omorati de germani, trebuie sa luati toate masurile si sa preveniti pe germani ca nu tolerez lucrul acesta, caci, in ultima instanta, eu voi purta ponosul acesta, mai bine ii scoatem de acolo si ii aducem in regiunea aceasta. Acolo sa organizezi o siguranta a lor, intr-un lagar, ca sa nu poata umple din nou Bucovina. Sa organizezi acolo pentru lucru. Le platim. Insa, pana sa se organizeze, sunt hraniti de comunitatea evreiasca. Am vorbit chiar astazi cu dl Lecca, si i-am spus sa-i cheme pe cei de la comunitatea evreiasca - spune ca are deja 160 milioane stransi -, sa le faca rost de imbracaminte, de mancare. In acelasi timp sa comunice in strainatate ca sa trimeata alimente si de acolo - ca si pentru prizonierii americani - din Elvetia, si haine, pentru ca din stofa destinata soldatului, muncitorului si functionarului roman, eu nu dau ca sa imbraci pe evrei. Mi-e mila si de evrei, dar mi-e mult mai mila de romani Deci sunt hraniti pe banii lor. Nu contribuim cu nimic. Au deja 160 milioane. Ii ingramadim pe toti acolo. Daca nenorocirea ne face sa ne ducem mai departe de Vijnita, ei raman acolo. De la Vijnita nu mai fac nici un pas in interiorul tarii.
G.C.V.: Nu incap toti acolo.
M.I.A.: Acolo au fost 20-30 000 de evrei.
G.C.V.: Au fost 5000 in oras. Este un orasel mic. Ii trimitem numai in orasele de unde au plecat, in Bucovina si Basarabia.
M.I.A.: Cum?
G.C.V.: Ei trebuie sa mearga la locul de unde au plecat.
M.I.A.: Nu numai cei cari sunt din Vechiul Regat?
G.C.V.: Afara de aceia. Dar majoritatea sunt din Bucovina si Basarabia.
M.I.A.: Sa-i aduci tot in orasele lor de origina?
G.C.V.: In alte parti nu putem sa-i ducem pentru ca n-avem capacitate de cazare.
M.I.A.: Sa-i ducem la Vijnita. In ce conditiuni? I-am spus si lui Lecca sa le trimita hrana. Orezeanu mi-a spus ca le va pune la dispoziutie vagoane, ca sa-i trimita acolo. Mi s-a spus ca cei de la Golta ar fi fost omorati?
G.C.V.:Nu este adevarat, domnule Maresal.
M.I.A.: In orisice caz, sa-i previi pe germani ca nu tolerez asemenea asasinate.
G.C.V.: Au fost luate de germani si duse peste Bug numai cateva detasamente de evrei.
M.I.A.: Va rog sa atrageti atentia Serviciului Secret German ca nu tolerez sa-i omoare. (Bolsevicii evrei l-au condamnat pe Maresalul Ion Antonescu la moarte, fiind considerat criminal de razboi. Ori, din multele stenograme se vede clar ca Maresalul Ion Antonescu s-a zbatut din toate puterile ca evreii sa nu fie omorati de germani, insa, dupa 1989, cei care au condus si conduc Romania au recunoscut si recunosc„holocaustul romanesc" impotriva evreilor. Ba chiar au si dat o lege care condamna la inchisoare pe acei care se pronunta impotriva recunoasterii acestui holocaust in Romania, chiar daca se aduc, drept argumente, documentele de arhiva, din acea vreme. Legea 31/2002 incalca articolul 19 din„Declaratia universala a drepturilor omului", din care citez:„Libertatea de exprimare reprezinta unul dintre drepturile fundamentale ale omului, proclamat in mod universal. Ea este esentiala pentru existenta si dezvoltarea unei societati, pentru exercitarea celorlalte drepturi si libertati fundamentale ale omului. Orice persoana are dreptul la libertatea opiniei si a expresiei; acest drept include libertatea de a cauta, primi si raspandi informatii si idei prin orice mijloace si fara frontiere". Actualul Presedinte al Romaniei spunea ca a lacrimat la muzeul holocaustului din America, in schimb, despre holocaustul maghiarilor impotriva romanilor ardeleni, intre 1940 si 1944, cat Nordul Transilvaniei a fost sub ocupatie ungureasca nici nu aminteste, ca, deh, se supara ungurii din U.D.M.R. si daca acestia se supara, cum va mai avea majoritate in Parlament?

e. In Arhivele Nationale sunt o multime de documente care demonstreaza ca in Romania, in timpul guvernarii Maresalului Ion Antonescu, nu a avut loc niciun holocaust impotriva evreilor. Exista multe rapoarte ale Prefecturii judetului Iasi [...] privitoare la evenimentele sangeroase de la Iasi, din 28/30 iunie 1941 si uciderea unor evrei de catre Trupele SS.[8] De asemenea Raportul Generalului Leoveanu Emanoil, Director General al Politiei Iasi, catre Generalul Ion Antonescu, Memoriul asupra anchetei executata conform Ordinului nr.4678 din 01.07.1941 al MAI, in legatura cu aceleasi tulburari de la Iasi, imbarcarea evreilor in vagoane sistem marfa, neigienice, carora li s-au inchis usile pe din afara si plimbate de la o statie la alta, pana au murit peste 1200 de evrei. Imbarcarea in vagoane, ca si paza acestora a fost executata de trupe SS, nu ale Armatei sau Jandarmeriei Romane[9] Tot la Arhivele Nationale mai exista cateva ordine, date de Mihai Antonescu, catre Ministrul Marinei pentru pregatirea si imbarcarea a mii de evrei, cu destinatia Palestina si multe, multe alte documente de arhiva. Toate demonstreaza inexistenta vreunui holocaust antievreiesc, fapt recunoscut si de catre Shimon Peres, in Declaratia oficiala cu ocazia vizitei sale in Romania, din august 2010 etc.
Este regretabila si condamnabila lasitatea unor romani si, mai ales, tacerii unor mari istorici !


Anul aparitiei: 2011
Coperti cartonate
Nr.pagini: 431

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.6480 sec