Distrugerea si cucerirea Romaniei fara razboi. Volumul 3 (Carte document)

Distrugerea si cucerirea Romaniei fara razboi. Volumul 3 (Carte document)
Anul publicării: 2012
Categoria: Carti diverse
Preț: 50,00 lei
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Stiut este ca serviciile secrete folosesc mass-media ca una dintre sursele principale de informare. (In primul rand presa face parte dintre“fratii si surorile” serviciilor de informatii. Agentiile de presa au foarte multe in comun cu organizarea unui serviciu de spionaj– Aurel Rogojan). De asemenea, istoricii, ca izvoare, intrebuinteaza, in scrierea istoriei unei anumite epoci - in afara de documentele oficiale -, presa scrisa (indeosebi) a vremurilor cercetate.
Din practica, am constatat ca marea majoritate– daca nu chiar toate– documentele oficiale sunt subiective, ele reliefand punctul de vedere al regimului sau Puterii, din perioada in care sunt scrise. De aceea in lucrarea mea nu m-am folosit de acestea.
Totodata, in scrierea celor patru volume din“Distrugerea si cucerirea Romaniei fara razboi” - avand in vedere ca toate documentele interesante pentru cunoastere sunt interzise spre cercetare fiind secrete, clasificate (nu se dau la cercetare decat dupa 50-100 de ani de la scrierea lor) - eu nu le-am putut folosi ca izvoare pentru scrierea istoriei recente (1990-2012).   M-am limitat la presa scrisa, adica la articolele publicate.
 In volumele respective am organizat publicarea doar a unui numar infim de articole, deoarece este imposibil de parcurs, complet, presa, ziar cu ziar, precum si revistele respective, incepand cu anul 1990 pana la zi. Sunt si foarte multe ziare si reviste, iar volumele ce s-ar putea publica pe aceasta tema, cu toate exemplele negative existente in ele, ar fi in numar mare; abundenta cazurilor este atat de fructuoasa (in tara noastra s-au cuibarit si proliferat coruptia, hotia, escrocheria, desfraul, scaderea moralitatii populatiei, indoctrinarea negativa a multimilor, amestecul pregnant al Ocultei Mondiale etc.) incat, realmente, nu pot fi citate, in totalitate.
  Tin sa reamintesc– multi au facut-o - ca aceste carente, astazi, ne erodeaza cu deosebita obstinatie; ele ne-au aruncat in mazga indobitocirii si a dezvoltarii la maximum cu putinta a instinctelor primare.
  Cum s-a ajuns la aceasta situatie? Pentru a explicita continutul lucrarii, imi permit sa citez cateva din invatamintele parintelui stiintei militare, Sun Tzu, cuprinse in“Arta suprema a razboiului prin inselatorie, fara lupta”:
  - Discreditati tot ceea ce merge bine in tara inamicului. Nu-i lasati pe inamici sa se uneasca. Destramati-le aliantele. (Cum procedeaza acum, domnul presedinte).
  - Implicati reprezentantii claselor conducatoare ai tarii inamice in afaceri dubioase. Distrugeti-le reputatia, la momentul potrivit, supuneti-i dispretului propriilor cetateni. (Astazi scarba fata de Putere, de Justitie, de Parlament si de Guvern a atins pragul maxim. Aceasta se vede si din sondajele de opinie).
  - Utilizati creaturile cele mai ticaloase si abjecte. (Astazi– in numar mai mare sau mai mic– sunt peste tot in conducerea Romaniei: Presedintie, Parlament, Justitie, Administratia centrala si locala, Partidele politice).
  - Raspanditi discordia si conflictele intre cetatenii tarii ostile. Intaratati-i pe tineri contra batranilor. (Acest procedeu l-a intrebuintat Conducerea Suprema a Romaniei intre diversele categorii si grupuri sociale: Divide si conduce).
 - Ridiculizati traditiile adversarilor. Discreditati-le luminatorii de constiinta. (Exemplul viu este dat, in special, de alogenul Patapievici, numit intr-o functie cheie a culturii de catre un alt alogen– asa cum am aratat eu in cuprinsul lucrarii).
- Perturbati, prin orice mijloace, intendenta, aprovizionarea si functionarea armatei inamicului. Daca inamicul este in pozitie de forta, sa stiti sa-l slabiti. Daca e bine hranit, sa-l infometati. (Asa cum au facut-o, atat presedintii Romaniei, toti etnici asckenazi–cazaro-evrei sau tigani, incepand cu anul 1990, cat si guvernele, precum si parlamentele existente; s-au distrus agricultura, bancile romanesti, economia tarii, institutiile cheie din stat, invatamantul, cultura, s-a trecut la formarea capitalistilor de carton, a atins apogeul decadenta moralitatii, pauperizarea populatiei, schimbarea demografica a tarii etc.).
  - Slabiti vointa luptatorilor inamici prin cantece si melodii senzuale. Dati inamicului fete si baieti tineri pentru a-i lua mintile (filme„sexi”, proliferarea instinctelor primare, a drogurilor, inlocuirea cantecelor romanesti cu manele– sunt ridicate la rang de cultura, in special de catre postul de televiziune OTV -, inlocuirea obiceiurilor stramosesti prin importul celor americane– in deosebi)
- Infiltrati-va peste tot spionii. Bazati-va pe tradatorii care se gasesc in randurile inamice.  (Toate institutiile de baza, cat si partidele politice, au la conducere alogeni, masoni, precum si cozi de topor dintre romani.)


Anul aparitiei: 2012
Coperti cartonate
Nr. pagini: 393

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.2086 sec