Dizolvarea şi lichidarea societăţilor comerciale

Dizolvarea şi lichidarea societăţilor comerciale
-10%
Editura:
Anul publicării: 2008
Pagini: 376
Categoria: Drept
Preț: 27,00 lei
30,00 lei (-10%)
Disponibilitate: în stoc la furnizor

DESCRIERE

Dizolvarea şi lichidarea societăţilor comerciale
Această monografie prezintă o temă neabordată până în prezent printr-o lucrare ştiinţifică specială, dezbătută doar prin unele analize de sinteză în tratate, sau punctual, în diverse articole publicate în reviste de specialitate, care nu ating decât aspecte restrânse ale acestui subiect.

Autoarea realizează o analiză strictă a cauzelor de dizolvare a societăţilor comerciale şi, respectiv, a problemelor legate de lichidarea acestora, dar abordează şi aspecte aparţinând unor ramuri tangente, precum dreptul procesual civil.

Cartea de faţă are o valoare teoretică intrinsecă dată de cercetarea sistematică a izvoarelor dreptului românesc şi străin în domeniul supus analizei, dar şi o valoare aplicativă pentru juriştii români interesaţi în studierea problematicii variate a temei.

La elaborarea acestei lucrări a fost avută în vedere legislaţia publicată până la data de 26 mai 2008, inclusiv Ordonanţa de urgenţă nr. 52/2008 pentru modificarea şi completarea Legii nr. 31/1990 privind societăţile comerciale şi pentru completarea Legii nr. 26/1990 privind registrul comerţului, publicată în M. Of. nr. 333 din 30 aprilie 2008.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1116 sec