Doamna Miracolului

Doamna Miracolului
-15%
Editura:
Anul publicării: 2003
Pagini: 464
Format: 13x20cm
Categoria: Romane
Preț: 15,30 lei
18,00 lei (-15%)
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE

Doamna Miracolului - Brajamadahava Bhattacharya. Doamna Miracolului.

Un roman autobiografic savuros unde autorul îşi povesteşte cu un stil inimitabil impresionanta viaţă spirituală. în urma experienţelor tantrice pe care le-a trăit în India şi le-a redat apoi cu o bogăţie uimitoare de detalii în această carte, Brajamadahava Bhattacharya a devenit o personalitate cunoscută şi apreciată în Occident.
Povestea vieţii sale este aceea a unui bărbat iniţiat de o maestră yoghină tantrică. Doamna Miracolului este o femeie excepţională care-i facilitează accesul la o lume fascinantă şi miraculoasă, unde mulţi sunt chemaţi, dar foarte puţini sunt aleşi.
Ritualurile mistico-erotice, realizate împreună cu ea în templele sacre ale Indiei, au constituit încununarea practicii lui spirituale. El descrie stările de extaz erotic pe care maestra sa i le-a indus în timpul acestor iniţieri, trăiri excepţionale care au culminat deseori în fiinţa lui cu atingerea stării de extaz divin (samadhi).
Una dintre acele extrem de rare cărţi despre tantra apărute în România, Doamna Miracolului reuşeşte să devoaleze misterul ce învăluie de milenii iniţierile sexuale ale acestei tradiţii străvechi, secrete care, cel mai adesea, sunt transmise doar de la maestru la discipol.

REVIEW-URI

Rating general
5
1 review
5 stele
1
4 stele
0
3 stele
0
2 stele
0
1 stea
0
Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs
scrie un review
5
DOAMNA MIRACOLULUI ESTE O CARTE SUPERBA, FASCINANTA, INITIATICA...CE ITI POATE SCHIMBA CU TOTUL VIZIUNEA ASUPRA VIETII SI ASUPRA EROTISMULUI. MI-A PLACUT ENORM DE MULT SI O RECOMAND TUTUROR CELOR CE DORESC SA-SI IMBOGATEASCA VIATA INTRAND IN LUMEA MISTERIOASA A INDIEI SACRE.
Created in 0.7729 sec