Doar pentru Ea. Doar pentru El

Doar pentru Ea. Doar pentru El
Editura:
Anul publicării: 2007
Categoria: Iubire & sex
Preț: 25,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE

Doar pentru Ea. Doar pentru El de Feldhahn Shaunti. Doar pentru ea si ce trebuie sa stie o femeie despre viata interioara a barbatului.
Doar pentru el un ghid direct catre harta launtrica a femeii.

O pereche de scorpioni turnati intr-o dulce acadea - metafora perfecta a casniciei. Luna de miere a trecut ca un vis, stratul de bomboana s-a subtiat si scorpionii isi scot acum la iveala armele purtatoare de venin. Romantismul devine rutina, mastile cad si tensiunile pun la incercare (pana mai ieri) fericita pereche.
EA si EL sunt cele doua coperte care inchid o carte unica - o carte in oglinda, in care ne reflectam amandoi cu o stranie limpezime.
Ca femeie, ai fost vreodata nedumerita de reactiile lui? Ai vrea sa stii ce-l mana-n lupta, ai vrea sa intelegi cum functioneaza, sa-i intelegi temerile nemarturisite, dorintele secrete? Ai vrea sa-l ajuti si sa-l iubesti asa cum el isi doreste in secret, dar nu o poate spune? Vrei sa afli cate ceva despre bataliile nevazute pe care le poarta zilnic? Studiile si interviurile intreprinse de Shaunti pe cei peste o mie de barbati conduc la concluzii surprizatoare, care iti pot schimba radical viata de familie.
Ca barbat, ai fost vreodata descumpanit de reactiile ei? Intri cumva in panica atunci cand se apuca de plans fara motiv? Ar vrea s-o curtezi vesnic? De ce trebuie sa-i repeti la infinit ca e frumoasa? Si daca tot o faci, atunci ea de ce se entuziasmeaza asa de putin cand vine vorba despre sex? Ce intelege prin ideea de 'siguranta'? Ce o face sa infloreasca? Iata cateva din intrebarile la care au raspuns cateva mii de femei. Concluziile autorilor despre harta universului feminin sunt nepretuite.
Shaunti si Jeff Feldhahn sunt amandoi absolventi ai prestigioasei Universitati Harvard. Ea a lucrat pe Wall Street si pentru Guvernul american, el are o firma prospera de avocatura. Sunt scriitori, conferentiari, consilieri si crestini practicanti. Au doi copii mici, care nu-i prea lasa noaptea sa doarma.Autor: Shaunti si Jeff Feldhahn
Format: 15 * 21 cm
Pagini: 240
Anul aparitiei: 2007

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1931 sec