Dobrinoiu Maxim - Infractiuni prevazute in legi speciale. Comentarii si explicatii - Editia III

Dobrinoiu Maxim - Infractiuni prevazute in legi speciale. Comentarii si explicatii - Editia III
-20%
Editura:
Anul publicării: 2013
Pagini: 1080
Categoria: Carti diverse
Preț: 159,20 lei
199,00 lei (-20%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Aflata la cea de-a treia editie, lucrarea Infractiuni prevazute in legi speciale si-a gasit un loc binemeritat pe raftul cartilor juridice, deoarece persoanele interesate gasesc analizate cele mai intalnite infractiuni care au alt sedes materiae decat Codul penal.

Dintre acestea mentionam infractiunile prevazute in legislatia privind: prevenirea, descoperirea si sanctionarea faptelor de coruptie; prevenirea si sanctionarea spalarii banilor; prevenirea si combaterea evaziunii fiscale; prevenirea si combaterea traficului si consumului ilicit de droguri; prevenirea si combaterea traficului de persoane; domeniul protectiei mediului, al proprietatii intelectuale, electoral si informatic.

Avand ca obiectiv prezentarea tuturor infractiunilor prevazute in legi speciale, in ultima parte a lucrarii sunt redate, in extras, toate normele de incriminare care nu se bucura de analiza speciala, intrucat sunt mai putin intalnite in practica judiciara.

Cititorii vor fi surprinsi cand vor afla ca, in afara Codului penal, sunt peste 500 de norme de incriminare, care reglementeaza aproximativ 1000 de infractiuni.

Nr. de pagini: 1080
Anul aparitiei: 2013

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.4833 sec