Dorinel Mihai Craciun, Matematica - Exercitii si probleme pentru clasa a VI-a semestrul I

Dorinel Mihai Craciun, Matematica - Exercitii si probleme pentru clasa a VI-a semestrul I
-28%
Editura:
Anul publicării: 2015
Categoria: Matematica
Preț: 13,80 lei
19,17 lei (-28,01%)
Disponibilitate: în stoc la furnizor

DESCRIERE

Lucrarea este elaborata de autori cu o bogata experienta didactica, profesionisti de tinuta si cu numeroase lucrari publicate.

Seria culegerilor de matematica pentru gimnaziu include:

- Matematica. Exercitii si probleme pentru clasa a V-a, autori: Georgeta Ghiciu, Niculae Ghiciu

- Matematica. Exercitii si probleme pentru clasa a VII-a, autori: Claudiu-Stefan Popa, Dorel Luchian, Alice Anita, Sergiu Prisacariu, Monica Daniela Matei

- Matematica. Exercitii si probleme pentru clasa a VIII-a, autori: Irina Capraru, Mihaela Cianga, Gabriel Gavrilut, Monica Daniela Matei, Cristina Timofte.

"Culegerea se adreseaza micilor elevi, care fac primii pasi in domeniile algebrei si geometriei. Este justificata grija deosebita a autorilor la definirea fiecarei notiuni si la selectarea proprietatilor elementare ale numerelor si figurilor pentru ca textul sa fie la nivelul de intelegere al elevilor de clasa a VI-a.

Simplitatea si claritatea prezentarii continutului matematic sunt o garantie a reusitei incontestabile in aceasta privinta. Alegerea judicioasa a problemelor care insotesc paragrafele sau a celor de sinteza care incheie capitolele cartii contribuie cu succes la aprofundarea partii teoretice.

Calitatea si utilitatea cartii, pe care o recomandam calduros, decurge si din faptul ca autorii sunt profesori cu o indelungata experienta la catedra, cu o bogata activitate publicistica si cu o participare curenta la concursurile scolare anuale."

Prof. univ. dr. TEMISTOCLE BIRSAN

Nr. de pagini: 256
Anul aparitiei: 2015
 

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1144 sec