Dosarele secrete ale secolului XX
28,73 lei
39,90 lei (-27,99%)

Dosarele secrete ale secolului XX

Dosarele secrete ale secolului XX
-28%
Editura:
Anul publicării: 2013
Categoria: Carti diverse
Preț: 28,73 lei
39,90 lei (-27,99%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Istoricul si omul politic Alain Decaux este cunoscut publicului din Franta gratie nenumaratelor carti de popularizare a istoriei scrise, dar si emisiunilor de radio si de televiziune la care este invitat. Membru al Academiei Franceze, el este un ambasador de seama al francofoniei peste hotare. In volumul de fata sunt analizate zece cazuri controversate din istoria secolului XX, majoritatea gravitand in jurul celor doua conflagratii mondiale.

A fost Mata-Hari vinovata de spionaj sau nu? In ce consta misiunea secreta a lui Rudolf Hess, unul dintre cei mai apropiati aghiotanti ai lui Hitler? Cine se ascundea in spatele numelui de cod Cicero, cel mai bun spion din al Doilea Razboi Mondial? A fost elucidata enigma din jurul cadavrului lui Hitler? Ce s-a intamplat dupa razboi cu Martin Bormann, eminenta cenusie a celui de-al Treilea Reich? Ce evenimente stranii au avut loc in ziua mortii lui Stalin?

Aducand noi dovezi si prezentand documente inedite, departe de prejudecatile formate in timp, autorul propune cititorului o reinterpretare a acestor personaje si evenimente ale istoriei europene recente. Stilul este facil, neincarcat de detalii si acribie stiintifica, cartea fiind adresata publicului larg, nu specialistilor.

Nr. de pagini: 488
Anul aparitiei: 2013

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de același autor

Created in 0.1368 sec