Dovezi referitoare la lumea de dincolo. Stiinta experientelor in apropierea mortii

Dovezi referitoare la lumea de dincolo. Stiinta experientelor in apropierea mortii
-10%
Editura:
Anul publicării: 2012
Preț: 18,00 lei
20,00 lei (-10%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Studiul NDERF ne-a permis sa tragem numeroase concluzii legate de efectele ulterioare experientelor in apropierea mortii. El a demonstrat ca moartea nu reprezinta sfarsitul spiritului uman, ci inceputul unei noi calatorii. Studiul nostru a demonstrat ca experientele in apropierea mortii conduc de regula la o viata ulterioara mai bogata si mai plina de semnificatii. Ele ii transforma pe subiecti in nenumarate maniere, facandu-i sa se simta mai plini de iubire, mai empatici si mai conectati cu restul umanitatii.

„Exista viata dupa moarte?... Oncologul radiolog dr. Jeffrey Long afirma ca dovezile stiintifice acumulate conduc categoric catre un raspuns afirmativ. Dupa un deceniu de cercetari in domeniul experientelor in apropierea mortii… el demonstreaza in aceasta carte cum a ajuns la aceasta concluzie controversata.”

    Time.com

„Long si Perry au obtinut rezultate fenomenale prin studierea experientelor in apropierea mortii. Munca lui Long ne-a apropiat mult de solutionarea rationala a misterului lumii de dincolo.”

    Raymond Moody, doctor in medicina si in filozofie, autorul cartii Viata dupa viata

 
„Cand si cand apare pe piata o carte care are un impact colosal asupra progresului intelegerii umane… Nepretuitul studiu efectuat de Long va facilita deschiderea mintii foarte multor oameni, care vor intelege astfel ca moartea nu exista cu adevarat.”

    James Van Praagh, medium spiritual si autor al cartii Mesaje de dincolo de moarte

„Aceasta carte extrem de importanta referitoare la experientele in apropierea mortii aduce dovezi solide ca mintea si constiinta nu pot fi reduse la simpla activitate cerebrala.”

    Mario Beauregard, doctor in filozofie, neurolog la Universitatea din Montreal si autor al cartii Creierul spiritual

„Daca cineva iti cere dovezi ca viata de dupa moarte exista, recomanda-i aceasta carte.”Numar pagini:199
Anul aparitiei:2012

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1255 sec