Draga mea iubita. Ghidul femeii pentru a trai plenar experienta sexualitatii si extazul cel mai profund al iubirii

PRP: 35,00 lei
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 28,70 lei
Diferență: 6,30 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2021
Categoria: Ezoteric

DESCRIERE

„Draga mea cititoare,

Iti daruiesc capitolele care urmeaza ca si cum ai fi iubita mea. Indiferent daca esti singura sau casatorita, iti daruiesc aceste cuvinte la fel cum le-as oferi iubitei mele. Chiar daca nu ne vom intalni niciodata, doresc sa iti ofer posibilitatea de a-ti simti inima batand impreuna cu inima mea.

Ani la rand am tinut cursuri si seminarii in intreaga lume, unde am intalnit femei si barbati care si-au deschis inimile, impartasindu-si reciproc cele mai profunde dorinte. Am descoperit astfel ca reusim sa ne cunoastem mult mai profund prin inima unei persoane care ne iubeste, care doreste sa se deschida fata de noi si sa ne vada asa cum suntem, sa ne asculte si sa ne simta dorintele inimii.

Iar dorinta cea mai profunda a inimii oricui – a ta si a mea deopotriva – este aceea de a darui si a primi iubire. Dorul pe care il simti acum in inima ta este la fel cu cel simtit de fiecare om. Daca vei simti acest dor deschizandu-ti inima fata de mine, sper ca vei reusi sa te cunosti mult mai profund prin inimile tuturor acelora care s-au deschis in adevar si incredere in fata mea, inspirandu-mi aceste cuvinte.

Toate inimile doresc sa se deschida fata de Dumnezeu, fata de iubirea divina care se revarsa din abundenta asupra noastra a tuturor. Indiferent daca esti sau nu o persoana religioasa, inima ta aspira sa se deschida nelimitat, sa fie vazuta si sa se ofere in totalitate pe sine. Asta inteleg eu prin „a te deschide fata de Dumnezeu” – a te deschide si a simti inima fiecarui om ca fiind expresia divina a iubirii.

Sexualitatea este una dintre expresiile divine ale iubirii, sau cel putin asa ar trebui sa fie. Iti ofer capitolele care urmeaza asa cum i-as oferi inima iubitei mele, pentru ca tu sa iti deschizi inima fata de Dumnezeu si sa simti iubirea divina, indiferent daca esti singura sau intr-o relatie, indiferent daca faci dragoste sau faci un ceai. Speranta mea este ca iti vei deschide inima citind aceste cuvinte si vei ajunge sa intelegi mai profund cat de mare este aspiratia iubirii divine de a se manifesta prin inima fiecarui om.

Iti ofer, asadar, aceste capitole ca si cum ai fi iubita mea, pentru ca tu sa recunosti ca prin inimile noastre deschise curge aceeasi iubire.” - (David Deida)

Cuprins

Prefata de Marianne Williamson

Introducere

Tu esti iubire

Dulce ca ciocolata

Dorinta este cheia iubirii

Darul de face dragoste

Sexualitatea elevata

Iubirea orgasmica

Iubire si teama

Esenta ta sexuala

Inima ta reala si scoica in care o ascunzi

Sa-ti oferi sau sa-ti tradezi inima?

Jocul iubirii

Iubirea este mai mare decat teama

Ai incredere ca barbatul tau te va trezi

Barbatul pe care il atragi este oglinda ta

De ce dau inapoi barbatii

Forta ta de atractie

Barbatul tau este alegerea ta

Exprimarea placerii si a durerii

Insensibilitatea masculina

Cum sa ramai deschisa

Deschiderea mai presus de impasul in care te afli

Sfarsitul relatiei si dorul de el

Trei etape ale iubirii

Iubirea este o arta vie

Arata-ti lumina intregii lumi

Cand alegi abuzul si refuzi iubirea

Sa vrei sa fii deschisa

Un rezumat al increderii si deschiderii interioare

Ramas bun

Aprecieri:

„David Deida este, in sfera intimitatii sacre, un fulger de uimitoare lumina.” MARIANNE WILLIAMSON, autoare a cartii A Woman’s Worth

„Ca femeie, nu m-am simtit niciodata mai inteleasa si mai pretuita. Am gasit, in sfarsit, un ghid clar, care sa desluseasca misterul relatiilor intime.”

MARCI SFIMOFF, co-autoare a bestseller-ului Chicken Soup for the Woman’s Soul (Supa de pui pentru suflet de femeie), publicat de New York Times

„Simt ca Deida a atins geniul poetic in aceasta lucrare, iar intelegerea sa asupra psihologiei feminine nu inceteaza sa ma uimeasca.”

MIRANDA SHAW, autoare a cartii Passionate Enlightenment: Women in Tantric Buddhism

„Simtim cu totii prezenta lui Dumnezeu, a Zeitei, a spiritului pur, in acele momente de extaz sexual, iar cei foarte intelepti folosesc acest extaz pentru a-si revela cele mai profunde secrete ale fiintei. David Deida este un asemenea intelept.”

KEN WILBER, autor al cartii Grace and Grit

Poate ca te intrebi daca ar trebui sa ramai in actuala ta relatie sau sa incepi una noua.

Barbatii au tendinta de a pune capat relatiilor prea devreme s%u0326i de a cauta o femeie mai buna. Femeile au tendinta de a ramane prea mult timp intr-o relatie, sperand ca barbatul se va maturiza s%u0326i se va schimba.

Pentru a afla daca este cazul sa ramai in relatia ta curenta, trebuie sa s%u0326tii mai intai de ce iti dores%u0326ti o relatie. Inima ta trebuie sa realizeze care este cea mai profunda dorinta a ei in ceea ce prives%u0326te relatiile, s%u0326i apoi sa-ti aliniezi toate deciziile cu adevarul profund al inimii tale.

De exemplu, daca dorinta ta cea mai profunda este sa ai o familie, atunci ramai cu barbatul cu care es%u0326ti, atata timp cat acesta iti impartas%u0326es%u0326te dorinta, chiar daca nu este spectaculos in pat s%u0326i nu-ti ofera profunzimea iubirii la care visezi.

Daca dorinta ta cea mai profunda este sa-ti clades%u0326ti un mediu financiar sigur s%u0326i sa ai o casa frumoasa s%u0326i confortabila, atunci ramai cu barbatul care contribuie la realizarea acestei viziuni despre viata, atata timp cat pastreaza viziunea respectiva, chiar daca inima ta aspira sa fie cucerita s%u0326i deschisa, iar barbatul tau nu pare deloc interesat de aspectele spirituale ale vietii.

Ce simti atunci cand cons%u0326tientizezi dorinta ta cea mai profunda in ceea ce prives%u0326te relatia de cuplu? Vrei o familie mare, bani in banca, o casa la tara, dar sunt toate acestea la un loc expresia aspiratiei profunde a inimii tale?

Poate ca, in plus fata de toate cele de mai sus, inima ta dores%u0326te sa fie vazuta, cunoscuta s%u0326i iubita, astfel incat sa se deschida atat de mult fata de Dumnezeu incat iubirea divina sa se reverse prin ea catre inimile tuturor fiintelor. Daca acest aspect primeaza in ceea ce prives%u0326te aspiratia cea mai profunda a inimii tale, atunci iti dores%u0326ti un barbat care sa trezeasca in tine capacitatea de a te abandona devotional in fata iubirii lui de neclintit s%u0326i a puterii lui incontestabile de a-ti cuceri inima. S%u0326i daca barbatul respectiv chiar face acest lucru, atunci fii cu el. Iar daca nu o face, de ce l-ai mai alege ca sa incepeti impreuna o relatie?

Partial, se poate sa alegi un barbat din motive de securitate financiara s%u0326i de dragul unei familii. Nu vrei sa-ti parases%u0326ti cuibul confortabil. Daca il parases%u0326ti pe barbatul cu care es%u0326ti acum, nu-ti garanteaza nimeni ca vei intalni un alt barbat care sa te iubeasca mai mult decat el. As%u0326a ca faci ceea ce fac multe femei, s%u0326i anume ramai intr-o relatie care nu-ti implines%u0326te aspiratia cea mai profunda a inimii. Ai ramas probabil cu un barbat care nu are nici cea mai mica idee despre cat de mult is%u0326i dores%u0326te inima ta sa fie cucerita. S%u0326i chiar daca ar cunoas%u0326te aceasta dorinta, nu ar avea probabil capacitatea sa-ti ofere profunzimea, umorul s%u0326i prezenta cons%u0326tienta necesare pentru a patrunde cu blandete dincolo de impotrivirea ta, pentru a te face sa inflores%u0326ti prin iubirea lui.

Acest barbat a pierdut probabil cu mult timp in urma contactul cu cea mai profunda dorinta a inimii lui – intreaba-l ce-s%u0326i dores%u0326te cel mai mult de la viata s%u0326i asculta-l ce-ti raspunde – s%u0326i atunci cum ar putea sa implineasca dorinta cea mai profunda a inimii tale?

Ce sa faci in cazul acesta, sa ramai sau sa-l parases%u0326ti? Cel mai bun mod de a gasi raspunsul la aceasta intrebare este sa-ti stabiles%u0326ti un termen limita, dincolo de care nu mai es%u0326ti dispusa sa induri suferinta superficialitatii lui in relatia de cuplu. Es%u0326ti dispusa sa ramai neiubita de barbatul tau timp de alte s%u0326ase luni? Daca da, spune-le prietenelor tale apropiate ca dores%u0326ti sa afli de la ele daca, dupa acest interval de timp, pari mai implinita de iubirea barbatului tau, mai deschisa s%u0326i mai profund cucerita. Tu es%u0326ti ultima persoana in masura sa decida daca ar trebui sa pleci sau sa ramai. Instinctul tau de a pastra securitatea cuibului s%u0326i teama ca nu vei gasi un alt barbat te vor tine in relatia cu barbatul nepotrivit mult peste timpul in care inima ta s%u0326i-ar putea pastra sanatatea, sperand mereu ca se va schimba.

Daca prietenele tale cele mai apropiate iti spun dupa, sa zicem, s%u0326ase luni de as%u0326teptare, ca este timpul sa ies%u0326i din aceasta relatie, inima ta va suferi. Indiferent cat de neimplinita te-ai simti, barbatul tau ti-a oferit totus%u0326i oarecare iubire. Penisul lui a patruns in corpul tau, dragostea lui a patruns in inima ta, indiferent cat de superficiale ar fi fost aceste penetrari. Barbatul tau ti-a deschis in oarecare masura corpul s%u0326i inima cu iubirea lui, iar aceasta deschidere ii va pastra un timp forma.

Chiar s%u0326i dupa ce il parases%u0326ti, vei simti in corpul s%u0326i in inima ta un „gol care are forma lui”. Iti va fi dor de el, vei tanji dupa el, vei spera ca te va suna s%u0326i iti va spune ca totul este o mare gres%u0326eala, ca el se poate schimba s%u0326i ca te vrea inapoi in viata lui. Golul interior, care are forma lui, tanjes%u0326te sa fie umplut, s%u0326i nu de oricine, ci chiar de el.

Acest dor de barbatul care te-a iubit cel mai mult va persista pana cand vei intalni un alt barbat care te va iubi s%u0326i mai mult.

In timp ce parcurgi distanta de la usa restaurantului pana la masa ta, simti cum te urmaresc cu privirile diversi barbati, aflati in diferite etape de evolutie a iubirii.

Barbatii in prima etapa sunt cei mai numerosi si te privesc ca pe o bucata de carne tocmai buna de infulecat, o fantezie sexuala potentiala. Atractia lor pentru tine se limiteaza la pofta pentru trupul tau.

Barbatii in etapa a doua se uita la tine sa vada nu doar cum arati, ci si care este vibratia ta. Asteapta sa intalneasca un anumit nivel de sofisticare, eleganta si independenta. Tanjesc si ei dupa corpul femeii, dar gasesc mintea ei cel putin la fel de atragatoare, daca nu chiar mai mult. Te pretuiesc pe tine ca persoana si se intreaba care ar fi sansele sa devina „partenerii” tai.

Poate ca in acel restaurant sunt si cativa barbati in a treia etapa de evolutie a iubirii. Asemeni tuturor barbatilor, si ei pretuiesc femininul, asa ca te vor privi. Vad si ei forma feminina a corpului tau si simt atractia sexuala, intocmai ca barbatii in prima etapa. Iti apreciaza eleganta si aerul inteligent, la fel ca barbatii in etapa a doua. Dar, in plus, ei te simt dincolo de corpul si de mintea ta, pana in profunzimile inimii. Pe ei ii incita cel mai mult capacitatea inimii de a se darui plenar intr-o stare de abandonare devotionala in fata iubirii.

Un barbat aflat in a treia etapa de evolutie a iubirii te pretuieste pentru profunzimea aspiratiei tale devotionale si deplinatatea iubirii pe care o emani. Deschiderea inimii tale si stralucirea iubirii se manifesta prin corpul tau, prin felul cum te misti, prin felul cum esti imbracata si prin expresivitatea vocii tale, dar un barbat aflat in aceasta etapa nu se va lasa inselat de o femeie frumoasa si desteapta. El cunoaste moartea. Constiinta lui simte dincolo de aparente. El stie ca toate lucrurile, inclusiv corpul si mintea ta, sunt trecatoare, au o existenta scurta. Intreaga lume se schimba incontinuu, de aceea este adanc inradacinat in constiinta lui profunda, care nu se schimba niciodata.

Imagineaza-ti ca ai o prietena aflata pe primul nivel al evolutiei iubirii. Barbatul ei o controleaza, o desconsidera, poate chiar o bate. Dar apoi fac dragoste impreuna, el ii cere sa il ierte s%u0326i intre ei se creeaza o intimitate profunda. Numai ca dupa cateva zile – sau poate ore – el o abuzeaza din nou, dupa care iar ii cere iertare cu lacrimi in ochi s%u0326i iar fac dragoste intr-un mod pasional.

Prietena ta vine la tine s%u0326i iti cere sfatul. T%u0326ie ti se pare mai mult decat evident: ar trebui sa-l paraseasca pe barbatul care o abuzeaza. Ei insa i se pare ca gandes%u0326ti prea radical. Ea simte ca barbatul ei este capabil sa se schimbe. Ca el vrea intr-adevar sa se schimbe, dar nu reus%u0326es%u0326te singur. Este dispus sa mearga la psiholog. O iubes%u0326te cu adevarat, ea s%u0326tie foarte bine lucrul acesta.

Iti spune ce bine se simte cand face dragoste cu el, cat de pasional este. Tu intelegi ce spune s%u0326i poate chiar ti-ai dori s%u0326i tu un barbat la fel de pasional, dar tot nu intelegi de ce tolereaza sa fie abuzata. Incerci sa ii explici ca ar putea sa fie cu un barbat care sa ii ofere aceeas%u0326i iubire infocata, dar fara sa o bata. S%u0326tie s%u0326i ea ca este posibil, dar golul din inima ei este umplut in prezent de catre barbatul ei abuziv, s%u0326i nu are incredere ca un alt barbat ar putea sa o iubeasca la fel de profund.

Alege sa fie o victima activa a abuzului acelui barbat, sa se ofere pentru a fi brutalizata s%u0326i apoi iubita, situatie care se repeta ciclic. Este alegerea ei, nu a ta.

Tu alegi sa as%u0326tepti un barbat bun. Intre timp, te simti confortabil sa traies%u0326ti viata unei femei aflata in etapa a doua de evolutie a iubirii, sa-ti vezi de viata s%u0326i de profesie, sa ai prieteni s%u0326i sa constati ca viata ta se imbunatates%u0326te. Posibil sa fie un barbat in viata ta, dar s%u0326tii ca nu ai atins cu el nivelul de profunzime a intimitatii la care aspiri. Sau poate ca alegi sa as%u0326tepti singura acel barbat bun. Te intalnes%u0326ti din cand in cand cu cate un barbat, iei masa cu prieteni, dar nu te angajezi in nicio relatie serioasa. Ceea ce nu s%u0326tii este ca, la fel ca prietena ta, s%u0326i tu alegi sa fii o victima a abuzului. In cazul de fata, tratamentul abuziv nu il aplica un barbat, ci tu insati. Alegi activ sa te inchizi sufletes%u0326te, sa-ti protejezi inima impotriva iubirii, sa-ti blochezi trupul s%u0326i inima ca sa nu suferi. In felul acesta, iti poti vatama propria fiinta la fel de mult ca un barbat care te-ar abuza.

 

Format: 13x20
Anul aparitiei: 2019

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0532 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.