Drept comercial-Conform noului Cod civil (Nemes)

Drept comercial-Conform noului Cod civil (Nemes)
-20%
Editura:
Anul publicării: 2012
Categoria: Procedura
Preț: 47,20 lei
59,00 lei (-20%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

In contextul prefacerilor legislative aduse de noul Cod civil si abrogarii substantiale a Codului comercial, temelia dreptului comercial este restructurata.

Cursul de fata este elaborat in noua matca a principiilor Codului civil actual, fiind abordate si dezvoltate conceptele clasice ale dreptului comercial (fondul de comert, auxiliarii comerciantilor, societatile comerciale, titlurile comerciale, procedura insolventei etc.), dar si notiuni relativ noi in peisajul juridic actual, precum conceptele de„intreprindere comerciala” si„profesionist”, fiducie, concordat preventiv si mandat ad-hoc etc.

Autorul este conferentiar universitar doctor la Facultatea de Drept, Universitatea„Nicolae Titulescu” din Bucuresti si avocat in Baroul Bucuresti. Dubla sa experienta de teoretician si practician ofera o abordare completa, cursul fiind indispensabil deopotriva studentilor in drept, cat si specialistilor juristi, si, nu in ultimul rand, persoanelor fizice sau juridice ce desfasoara activitati comerciale in practica.Numar pagini:520
Anul aparitiei:2012

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de aceiași autori

Created in 0.1373 sec