DREPT COMERCIAL ROMAN - Editia a VIII-a, revazuta si adaugita

DREPT COMERCIAL ROMAN - Editia a VIII-a, revazuta si adaugita
-10%
Preț: 67,50 lei
75,00 lei (-10%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Anul publicării: 2008
Pagini: 736
Format: Academic 17x24
Categoria: General

DESCRIERE

DREPT COMERCIAL ROMAN - Editia a VIII-a, revazuta si adaugita - CARPENARU.

Prezenta editie are in vedere modificarile aduse Legii societatilor comerciale nr. 31/1990 prin Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 82/2007, publicata in M. Of. nr. 446 din 29 iunie 2007


Aparuta sub semnatura distinsului Prof. St. D. Carpenaru, lucrarea prezinta un interes deosebit prin insasi importanta si complexitatea materiei tratate, prin rigoarea stilului stiintific, prin valorificarea celor mai recente solutii jurisprudentiale si a normelor incidente in materie.

Impusa de ultimele modificari aduse regimului societatilor comerciale prin O.U.G. nr. 82/2007, aceasta noua editie, a VIII-a, constituie o analiza cuprinzatoare si aprofundata "la zi" a institutiilor dreptului comercial, prin revederea corespunzatoare a materiei societatilor comerciale, ceea ce a dus la sporirea numarului de pagini fata de editia anterioara.

Se remarca trimiterile doctrinare romane si straine, precum si propunerile de lege ferenda facute de autor, sugestii ce, in mod obligatoriu, vor trebui avute in vedere de legislator cu prilejul modificarilor ulterioare a legislatiei.

Nivelul stiintific ridicat si punctualitatea cu care sunt tratate problematicile ridicate de regimul societatilor comerciale, fac din Lucrarea Drept comercial romanun instrument fundamental de studiu atat pentru studenti cat si pentru practicienii dreptului care, in actuala stare a reglementarilor legale, vor gasi un punct de plecare in solutionarea diferitelor probleme cu care se confrunta in profesia lor.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de același autor

Created in 0.082 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.